Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Praktický lékař pro děti a dorost. Nabízíme komplexní zdravotní péči o děti od 0 do 19 let, příjemné prostředí i řadu nadstandardních služeb. Smlouva se všemi zdravotními pojišťovnami, alternativní medicína, homeopatická léčba.

Komplexní stomatologická péče. Od preventivních výkonů a dentální hygieny, přes estetické zákroky, až po stomatochirurgii a implantologii. Péči poskytujeme všem věkovým kategoriím. Pro neošetřitelné a velmi bázlivé pacienty je možné ošetření v analgosedaci nebo celkové anestezii.

Ordinace Řiháčkovi, s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře pro dospělé.

OREA medcare s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře pro dospělé a gynekologii.

OVdent s.r.o. provozuje ordinaci stomatologie, stomatochirurgie, protetiky a dentální hygieny.

MUDr. Šárka Kasardová, s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře pro děti a dorost.

Stomatologická klinika v centru Brna. Zubní lékaři. Implantogie. Terapeutická léčba. Es­te­tic­ká sto­ma­to­lo­gie Dentální hygiena? Den­tál­ní im­plan­to­lo­gie.

SUNMED s.r.o. provozuje neurologickou ambulanci, estetickou medicínu, provozovnu s různými masážemi a kosmetikou.

Gynekologie: -komplexní gynekologicko-porodnická péče -péče o těhotné -péče o bezdětné páry -antikoncepční poradna -klimakterická poradna pro ženy v přechodu a po něm -ultrazvuk -ambulantní operační zákroky.

Mildigo s.r.o. provozuje praktického lékaře pro dospělé. .

MUDr. Gabriela Hniličková, s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře pro dospělé.

LOGOPEDIE Brno, s.r.o. provozuje logopedickou ordinaci pro děti a dospělé a zaměřuje se na poruchy řeči.

Alergologická a imunologická ambulance. Další ordinace: - adresa: Palackého náměstí 194/10, 664 91 Ivančice - tel. 606088117.

Poliklinika Dobrovského. -biochemická laboratoř -dermatovenerologie, kožní -chirurgie -interna - cévní -kardiologie -neurologie -lékárna -ORL -praktičtí lékaři -radiodiagnostika -rehabilitace -ultrazvuk -zubní laboratoř -zubní lékaři.

Služby: - cytologická a bioptická laboratoř

MUDr. Jiří Rotrekl s.r.o. provozuje gynekologickou ambulanci.

Zdravotnictví. Centrum pro alergologii, klinickou imunologii, internu. Alergologie: -kompletní péče pacientům (diagnostika, terapie) s astmatem bronchiálním, alergickými rýmami, kožními alergiemi, projevy lékové a potravinové alergie. Imunologie: -diagnostika a terapie primárních a sekundárních poruch imunity, léčba ...

MEDIHOF Brno s.r.o. provozuje ordinaci všeobecného praktického lékaře pro dospělé.

Ambulance pro choroby vnitřní, cévní ambulance, sonografická diagnostika Interní a cévní ambulance EKG Sonografie.

Gastroenterologie Břeclav s.r.o. provozuje gastroenterologickou ordinaci.