Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
Dialservis s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře pro dospělé.

Provádíme kompletní služby v oblasti plastické chirugie od operace prsou až po plastickou korekci nosu nebo odstranění chrápání. Operace dolních i horních víček, liposukce, plastická operace břicha, transplantace vlasů. Kosmetologie, botox, odstranění vrásek, lifting obličeje. dermatologie- odstranění znamének.

Zubní klinika v centru Brna, která má k dispozici moderní zubní ordinace s prvotřídním stomatologickým vybavením a dlouholetou praxí. Personál se pravidelně zúčastňuje kurzů a přednášek od předních českých i světových specialistů. Nabízí individuální přístup s vypracováním léčebného plánu na míru i s možnostmi financování.

ZD - K.A.L. s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře.

SKYDENT s.r.o. provozuje stomatologickou ordinaci a zaměřuje se také na dentální hygienu a bělení zubů.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Mini-gyn s.r.o. provozuje gynekologickou ordinaci a zaměřuje se také na porodnictví.

Flortho s.r.o. provozuje ortodontickou ordinaci a provádí také dentální hygienu.

MUDr. Petr Bartl provozuje ordinaci praktického lékaře pro dospělé.

Ordinace klinického psychologa. Psychologické poradenství - psychodiagnostika pro střední a základní školy - dopravně psychologická vyšetření - profesní způsobilost - dlouhodobá psychoterapie, psychologické poradenství, doprovázení pro osoby v obtížných životních situacích.

MUDr. Markéta Stupková provozuje ortodontickou ambulanci a zaměřuje se na aplikaci různých druhů rovnátek.

Pediatr, Praktický lékař pro děti a dorost. Privátní lékař.

MUDr. Pavlína Zharfbinová provozuje ordinaci praktického lékaře pro dospělé.

Praktický lékař pro děti a dorost. Dětský lékař (pediatr).

EMKO Sono s.r.o.se zaměřuje na provádění ultrazvukových a sonografických vyšetření.

Gynekologická ordinace. Preventivní prohlídky, poradna pro ženy v přechodu Ultrazvuková diagnostika, screening karcinomu děložního čípku, diagnostika a léčba.

ORL. Ordinace ušní, nosní, krční Hodonín. Ordinační doba: - pondělí 7.00 - 12.00 - úterý 7.00 - 13.00 - středa 7.00 - 12.00, 14.30 - 19.00 - čtvrtek 7.00 - 13.00 - pátek 7.00 - 12.00.

MUDr. Mecová - neurologie, s.r.o. provozuje neurologickou ambulanci.

Dentosan, s.r.o. provozuje stomatologickou ordinaci.

MUDr. Jana Jeřábková, s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře pro dospělé.

Pitrochová, s.r.o. se zaměřuje na provádí rentgenu.