Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Praktický lékař pro dorost a děti. Dětský lékař (pediatr).

Lékárna. Prodej, výdej, příprava: -léky.

Lékárna. Prodej, výdej, příprava: -léky, farmaceutické výrobky.

Nestátní soukromé zdravotnické zařízení: -plastická chirurgie -gynekologicko-porodnická ambulance.

Laser centrum Brno. Dermatologická ambulance: -kožní lékař, dermatolog -estetickou laserovou dermatologie -počítačová diagnostika mateřských znamínek. -laserové odstranění kožních výrůstků -odstranění kožních výrůstků chirurgicky -léčba bradavic -omlazení pokožky obličeje, krku a dekoltu -skin resurfacing, rejuvenace -chemický ...

Distribuce, prodej: -léčiva -prostředky zdravotnické techniky -jedy, žíraviny, pesticidy.

Poradíme Vám se zdravotním stavem na základě individuálního přístupu, či pomocí certifikovaných lékařských přístrojů. -zhotovení aurogramu, měření geopatogenních zón, kurzy REIKI..

Chirurgická ambulance, specializace: -proktologie, flebologie a laparoskopická chirurgie -rehabilitace -lymfodrenáže -poradna pro stomiky.

Ústav lékařské kosmetiky. Služby: - odborná lékařská porada pro nemocnou i zdravou pleť - odstranění různých nádorků, znamének, bradaviček, rozšířených žilek, korekce víček...¨ - kosmetické ošetření zralé pleti.

Maloobchod, e-shop krmiva. Veterinární ordinace.

Výhradní zastoupení firmy SWISSRAY. Prodej, instalace a servis: -rentgenová technika, RTG-technika. Prodej, oprava, servis, poradenská činnost: -mamografická technika firmy LORAD.

Vybavená sauna pro 10 osob s možností suchého saunování

Velkododavatel lékařské potřeby pro nemocnice a lékárny: -veterinární potřeby, prostředky, pomůcky -odběrové zkumavky -odběrové tampóny -sterilní nádobky -jednorázové plastové pomůcky -mikroskopická skla -rukavice.

Fakultní nemocnice Brno. Gynekologicko-porodnická klinika.

Dětská nemocnice: -Dětská klinika -ARO* -Centrální operační sály -Centrální sterilizace -Dětská oční klinika -Dětské kožní oddělení -Klinika dětské chirurgie, ortopedie a traumatologie. Oční laser: -tel.:545122336.

Stomatologická ordinace. Ordinace praktického zubního lékaře

Lékárna, prodej léčiv a doplňků stravy.

Půjčujeme kompenzační pomůcky do domácího prostředí. Elektrické polohovací postele s příslušenstvím a antidekubitní matrace, invalidní vozíky, WC židle pojízdné a nepojízdné, různé typy chodítek, kompresory k antidekubitním matracím, nádstavce na WC.

Výroba vysoce kvalitních produktů pro léčbu onkologicky nemocných pacientů.