Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Praktický lékař pro dospělé.

Zdravotní středisko: -Lipovec 282 (Lipovec) -516445175 oddělení všeobecné -516445136 praktický lékař -516445128 zubní lékař.

Praktický lékař pro dospělé.

Praktický lékař pro dospělé.

Výroba: - ortopedických pomůcek, ortopedické pomůcky.

Nabízíme Vám mimo jiné: -Lékárna Heliospřípravu a výdej léků na recepty -výdej volně prodejných léků -obvazový materiál -výdej na poukaz: inkontinenční pomůcky, punčochy, ortopedické pomůcky ... -široký výběr vitamínových preparátů: Walmark, GS, MedPharma, Simply you a další -potravinové doplňky a čaje: Leros, Megafyt, Apotheke... -homeopatika ...

Veterinární ordinace: -čipování, tetování a vystavování pasů -prodej krmiv, vet. diet a chovatelských potřeb -odstraňování zubního kamene, drobná chirurgie -prevence a léčba malých zvířat

Solná jeskyně: -možnost firemních a skupinových slev. Terapie začíná vždy v celou hodinu a trvá 45 minut. Dostavte se prosím 10–15 minut předem. Možnost terapie i mimo provozní dobu. Noční pobyt. Stavíme i nové solné jeskyně. Prodej solného materiálu.

Služby: -lymfatické masáže na stroji Ballancer PRO -tvarování postavy -hubnutí -detoxikace a regenerace pomocí bylinných kapek a gemmoterapeutik Naděje, rekondiční cvičení na stroji Rolletic, prodej výrobků firmy LR.

Služby: - 6x solárium - samoopalovací nástřik - přístrojové lymfatické masáže - vacu-power - vibrosauna

Maloobchod, prodej, e-shop: - kontaktní čočky. Oční optika: - vyšetření zraku - aplikace kontatních čoček. Prodej: - skla - obruby - kompletní brýle - sluneční brýle. Služby: - čištění brýlí ultrazvukem.

Veterinární ošetření malých i velkých zvířat.

Společnost lékařů. MUDr.Josef Kosek jednatel a internista tel.:516446207. MUDr.Alena Bernášková praktická lékařka tel.:516446463. MUDr.Zdenka Škvařilová praktická lékařka tel.:516446315. MUDr.Alžběta Martincová praktická lékařka tel.:516446612. MUDr. Miroslav Dobiášek tel. 721 253 921 MUDr. Jaroslav Hloušek ...