Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Mgr. Jana Trčková provozuje terapeutickou poradnu pro děti a dospělé.

Služby: - cytologická a bioptická laboratoř

Gastroenterologie Břeclav s.r.o. provozuje gastroenterologickou ordinaci.

SALUS MORAVIAE s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře pro dospělé.

Privátní praxe: -praktický lékař pro děti a dorost -homeopatie

MUDr. Lucie Pešová Tomová provozuje ordinaci zubního lékaře a dentální hygieny.

MUDr. Pavla Havlíková provozuje psychiatrickou ordinaci.

Chirurgie a choroby GIT, s.r.o. provozuje gastroenterologickou a proktologickou ambulanci.

Mgr. Lenka Šnajdrová se zaměřuje na klinickou psychologii a psychoterapii.

Nemocnice. LDN, dlouhodobá péče. -cévní mozkové přihody, po chirurgických a ortopedických operacích, onkologicky nemocný, pacnemocienti s alzheimrovou chorobou, parkinsonova Léčba dlouhodobě nemocných- Sociální lůžka- příspěvek na péči. Ambulancce-praktický lékař, interna, chirurgie, gynekologie, ORL, rehabilitace, OKBH- labolatoř, ...

My-orto s.r.o. se zaměřuje na ortodoncii, stomatologii a dentální hygienu.

Mediklu, s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře pro dospělé.

Oční optika. Prodej: - velký výběr brýlových obrub a brýlových čoček - široká nabídka slunečních brýlí včetně sportovních - pouzdra, lupy, šňůrky a řetízky, čistící ubrousky - provádíme opravy, čistíme ultrazvukem.

Služby: Stomatologie a zubní implantáty: -stomatologické pracoviště v Břeclavi. Naší orientací je především implantologie. Zabýváme se zcela bezbolestnou aplikací zubních implantátů a náhrad.

Soukromá gynekologicko - porodnická praxe

Chirurgie Brno-Kohoutovice s.r.o. provozuje chirurgickou ambulanci. . V oboru chirurgie a plastické chirurgie se pohybujeme více než 30 let a zajišťujeme profesionální vyšetření a následnou péči. Zabýváme se léčbou hemeroidů, křečových žil, dále kožních onemocnění a podkožních nádorů. Provádíme laserové operace, odstaňujeme znaménka a dbáme na ...

Specializovaná ambulantní zdravotní péče Interní ambulance

Hotel Ryzlink Vás nadchne především unikátní polohou s dechberoucím výhledem na Svatý kopeček. Ubytování si zamilují i děti, ideální pro svatby i firemní večírky nebo konference. Odpočinout si můžete v našem Wine Wellness (finská sauna, vinná biosauna, vinné lázně, vířivka pod hvězdami). Restaurace se skvělým jídlem a výborným vínem dodá tu ...

Zdravotní středisko Lednice na Moravě, s.r.o. provozuje ordinace praktického, zubního a gynekologického lékaře.

MUDr. Ondřej Papaj s.r.o. provozuje ordinaci všeobecného praktického lékaře.

Ráda vám pomůžu se vším, co souvisí s pohybovým aparátem za použití běžných rehabilitačních i speciálních technik či jejich kombinací. Fyzioterapie, rekondice, regenerace, masáže, konzultace, poradenství, Nordic walking, doplňkové služby, ... Ordinační doba dle objednávek.

Diagnostika a léčení kožních a pohlavních nemocí - botulotoxin, chemický peeling, odstraňování rušících útvarů.

MUDr. Ivo Julínek provozuje ordinaci praktického lékaře pro dospělé.