Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Michaela Žváčková se zaměřuje na fyzioterapie a rehabilitace.

Centrum kardiovaskulární a transplantační chirurgie Brno se zaměřuje na ambulantní a lůžkovou péči, ošetřování, operace a další s tím související činnosti.

Mgr. Tereza Sedláčková se zaměřuje na psychoterapie a psychologickou diagnostiku.

Bc. Hana Benešová provozuje ordinaci zaměřující se na fyzioterapie a poruchy pohybového aparátu.

MDDr. Marie Vogtová se zaměřuje na dentální hygienu, bělení zubů, paradentologii a ortodoncii.

MUDr. Silvie Pivničková provozuje ordinaci všeobecného praktického lékaře.

Jana Suchomelová DiS. provozuje ordinaci dentální hygieny.

MUDr. Bohumila Rothová provozuje ordinaci praktického lékaře v Brně.

Bc. Hana Malá se zaměřuje na fyzioterapie, laktační poradenství, cvičení pánevního dna a na předporodní přípravu.

MUDr. Petr Tomandl provozuje ordinaci praktického všeobecného lékaře.

Dentální hygienistka. Služby: -instruktáž ústní hygieny, odstranění zubního kamene, leštění, bělení, léčbu zánětů dásní, parodontidy i aplikaci zubních šperků.

Pan doktor MUDr. Michal Bumbálek a jeho profesionální tým poskytuje v zubním centru Onedent komplexní stomatologickou péči. O Vaše zuby se postarají zkušení lékař, sestřičky a také dentální hygienistky s mnohaletou praxí. Naší prioritou je, abyste se u nás cítili příjemně a komfortně. Klademe důraz na maximální šetrnost a individuální přístup. ...

MDDr. Karel Resch se zaměřuje na stomatologickou chirurgii a provozuje zubní ordinaci.

Kateřina Havlíková, DiS. provozuje ordinaci dentální hygieny.

Psychologické poradenství a diagnostika

Gynekologické centrum: -gynekologické prohlídky a vyšetření zákroky a operace -kosmetická ošetření laserem -těhotenské testy -antikoncepční poradna -vyšetření ultrazvukem -poradenství těhotenská, sexuologická i pro patologie prsů. Druhá ordinace: -Jihomoravské náměstí 1 - Slatina, II. poschodí ...

L'ART klinika. Ambulance ženského lékaře - asistovaná reprodukce - IVF a gynekologické ordinace - diagnostika - léčba poruch plodnosti.

Soukromá ordinace praktického lékaře PRO dospělé.

Mgr. Kristýna Hájková se zaměřuje na psychologické poradenství a terapie pro děti.

Mgr. Eliška Moravcová se zaměřuje na psychologické poradenství a terapie.

MDDr. Adam Drmola provozuje zubní ordinaci.

MUDr. František Filipi provozuje ordinaci ortodoncie. Naším cílem je poskytnout Vám ortodontickou léčbu nejvyšší kvality a za přijatelnou cenu. Léčíme pacienty všech věkových kategorií. Ke srovnání vašich křivých zubů využijeme všech možností současné ortodoncie. Dále poskytujeme dentální hygienu. Pokud chcete mít zuby zdravé a krásně bílé, ...