Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
VVV CLINIC s.r.o. provozuje kliniku plastické chirurgie a estetické chirurgie a gynekologie.

Oční optika: - dioptrické brýle - sluneční brýle - kontaktní čočky. Pobočky: - Brno, Hybešova 985/30 - tel.: 734 346 714 - Brno, Gajdošova 2537/54 - tel.: 731 617 177 - Brno, Netroufalky - tel.: 608 168 088

Sdružené ordinace Bystrc s.r.o. sdružuje různé pediatrické a praktické ordinace v okolí.

General Praktic s.r.o. provozuje ordinaci všeobecného praktického lékařství.

Alergologická ambulance, alergologie. Vyšetření pomocí pulzní oxymetrie, spirometrie, kožních testů a FENO.

Soukromá klinika PMT Brno: -nabídka vyšetření magnetická rezonance. Vyšetření je hrazeno zdravotními pojišťovnami.

Radiologie plus, s.r.o. provozuje specializovanou ambulanci zaměřenou na radiologii a zobrazovací metody.

Privátní porodní asistentka Centrum pro matky a děti - privátní porodní asistentky - cvičení po porodu - těhotenské plavání a cvičení - kurzy komplexní psychoprofylaktické přípravy.

Ambulance Slatina s.r.o. provozuje ambulanci praktického a vnitřního lékařství.

MEDIGRAFO s.r.o. provozuje radiodiagnostické centrum se specializací na děti a dospívající.

Supradent Plus, s.r.o. provozuje moderní zubní ambulanci a zaměřuje se také na dentální hygienu, bělení a aplikaci zubních šperků.

MDDr. Olga Frydrychová s.r.o. provozuje zubní ordinaci pro děti a dospělé, provádí také dentální hygienu a bělení zubů.

Soukromé radiodiagnostické centrum DC- Flipper. Vyšetřujeme celé věkové spektrum pacientů. Specializujeme se na vyšetření dětí a dospívajících. RTG + ULTRAZVUKOVÉ PRACOVIŠTĚ Info@DC-Flipper.cz +420 538 700 854 Vídeňská 55 ( vedle Unionu) 63900 Brno

Sociální služby - osobní asistence - odlehčovací služby Občanské sdružení Pořádání - kulturní a společenské akce Pořádání - rekondiční pobyty pro zdravotně postižené - kulturní a společenské akcesociální služby - osobní asistence - odlehčovací služby.

Nestátní zdravotnické zařízení. Psychiatrie, psychologie, psychoterapie, speciální pedagogika.

Klinika pro léčbu neplodnosti a ženských nemocí: -léčba neplodnosti -ultrazvuková a prenatální diagnostika -rizikové těhotenství -obtíže klimakteria a období stáří -prevence onkologických onemocnění -centrum jednodenní operativy -specializovaná interní ambulance.

HD OPHTHALMIC s.r.o. provozuje oční ordinaci v Brně.

Endokrinologie Hrbková, s.r.o. provozuje endokrinologickou ambulanci.

Ordinace, služby: - zubní, zubař - stomatologie Ortodoncie: Ordinace Kořenského 23a: tel.: 539 086 435 Stomatochirurgie: tel.: 539 086 436 Dentální hygiena: tel.: 722 044 744