Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
Pokud hledáte profesionální a spolehlivou zubní laboratoř v Brně, pak je Zubní laboratoř Renata Králová tou pravou volbou pro vás. Tato laboratoř nabízí širokou škálu služeb a produktů pro péči o vaše zuby, od korunek, fazet, inleje, onleje, až po snímací protetiku a chrániče pro sportovce. Všechny náhrady jsou vyráběny z kvalitních materiálů, ...

sanaplasma s.r.o. je biofarmaceutická společnost, jejichž posláním je bezpečný a efektivní odběr lidské krevní plazmy určené k frakcionaci založený na důvěrném partnerství s dárci plazmy.

JS Dent shop s.r.o. se zaměřuje na prodej zboží a materiálů pro zubní ordinace a laboratoře.

EXCLUSIA s.r.o. se zaměřuje na zajištění lékařské péče, rehabilitací, financí, pojištění a právní ochrany pro sportovce.

Masérské služby s.r.o. provádí klasické i sportovní masáže, reflexní terapie plosek nohou a využívá lávové kameny a baňkování.

Veterinární centrum Akuvet s.r.o. provozuje veterinární ordinaci, ve které se zaměřuje i na akupunkturu a prodává krmivo a doplňky.

Společnost AJAKLA s.r.o. - MUDr. Alena Havličková provozuje soukromou ordinaci lékařky pro děti a dorost. Poskytujeme běžnou léčebnou péči, prevenci, očkování, gastroenterologickou poradnu, výživu dítěte, CRP. Jsem členem v EB týmu. Možnost rychlé konzultace s klinickým pracovištěm při řešení závažných onemocnění. Soukromá ordinace lékařky pro ...

Jana Lhotská provozuje solárium s rekondičními a masážními stroji.

Zubařská ordinace. Zubní ordinace. Stomatogická ordinace.

Mgr. Klára Francesca Popek, DiS. se zaměřuje na poskytování výživového poradenství.

Klinický psycholog a psychoterapeut: -strach, tréma, úzkost, únava, stres, nespavost, nadváha, zlozvyky, bolest, deprese, sexuální potíže, narušené vztahy. Rodinné konstelace. Skupinový nácvik komunikačních dovedností.

Wolfdental s.r.o. provozuje zubní ordinaci a poskytuje komplexní stomatologickou péči.

NEUROLOGIE Popelka s.r.o. provozuje neurologickou ambulanci.

Moderní klinika v centru Brna. Centrum estetické stomatologie.

Společnost IFCOR - KLINICKÉ LABORATOŘE, s.r.o. má dvacetiletou tradici v poskytování široké škály laboratorních služeb. Nabízíme komplexní laboratorní služby pro praktické lékaře, ambulantní specialisty, lůžková oddělení nemocnic i pro veterináře. Naše laboratoře provádí vyšetření z oborů biochemie, hematologie, mikrobiologie, molekulární ...

Dětská neurologie, EEG - Lněničková s.r.o. provozuje dětskou neurologickou ambulanci.

BaraDental s.r.o. provozuje stomatologickou ordinaci.

DIABALANC s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře pro dospělé.

Dětský doktor s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře pro děti a dorost.

Stomatologie CLARIS s.r.o. poskytuje komplexní stomatologickou péči.

Neu-ordinace s.r.o. provozuje ordinaci internisty a všeobecného praktického lékaře.