Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Výdej, příprava, prodej léků: -léky -prostředky zdravotnické techniky -homeopatie -přírodní medicína -bylinné čaje -kosmetické přípravky.

Činnost: - klinické poradenství - technické poradenství - 3D vizualizace a navigace v elektrofyziologii Prodej: - elektrofyziologických katetrů a zavaděčů

Činnost: - kurzy pro zdravotnický personál - kurzy první pomoci pro školy, firmy - nákup a prodej zdravotnického materiálu.

Činnost: - součinnost při výrobě a distribuci léčiv.

Zdravotnické zařízení: - EEG biofeedback - neurobiofeedback - ambulance celostní medicíny - dietologická poradna - neurologie.

Praktický zubní lékař. Zubní péče.

Lékárna. Prodej, výdej, e-shop: -léky volně prodejné -homeopatika -doplňky stravy -léčebná kosmetika -čaje -dětský sortiment -veterinární přípravky.

Služby: -masáže -regenerace -sauna -jóga.

Veterinární ordinace: -klinika specializovaná na choroby psů a koček -RTG -sonografie -vakcinace -chirurgické, gynekologické úkony -odstraňování zubního kamene ultrazvukem -parazitologická vyšetření. Návštěvy u pacientů. Maloobchod, prodej: -krmiva -vitamíny -minerály.

Praktický lékař pro děti a dorost. Dětský lékař (pediatr).

Zdravé a trvalé hubnutí, detoxikace. Spokojený a šťastný život netkví v odříkání nebo v dietách. Je nejen o správném způsobu stravování, zdraví a změně životního stylu. A s tímto Vám velmi ráda pomohu - krok za krokem. Navíc výživa dle konstituce a kondice, TČM, reflexní diagnostika, regresní terapie a léčení energiemi. Ing. Pavla Gazdíková - ...

Plastická chirurgie nabízí specialisty: -plastické chirurgy, pro konzultaci vašich požadavků a provedení operací, jakými jsou např.: -zvětšení prsou -zmenšení prsou -modelace prsou -liposukce -operace nosu -dermabraze -operace rtů, víček, obočí atd.

Oční ambulance. -ordinace odborné oční lékařky. Provozní doba: Po:11:00-16:00hod. Út, St: 08:00-13:00hod. Čt: 08:00-11:00hod.

Dovoz, vývoz, import, export, obchod, prodej, konzultace, dodávky na klíč, uvedení do provozu, oprava, servis i pozáruční: -lékařská technika, přístroje, zařízení, spotřební materiál HiTec: -břišní chirurgie a ortopedie HAEMOSCOPE: -tromboelastografie(thromboelastography) -hemostáza (bed side monitoring) Kardiochirurgie: GISH ...

MUDr. David Štěpán - ambulance plastické chirurgie: -plastická, estetická chirurgie -vyšetření, odstranění mateřských znamének počítačovým dermatoskopem -dermatologická ambulance -pigmentové névy, kosmetika -kosmetické operace -soft laser -biostimulační laser -liposukce -operace a plastika očních víček -molemax ...

Lékárna. Nepřetržitá pohotovostní služba, e-shop. Prodej, výdej: -léky.

Provádí: -vrtné práce a penetrační sondy -průzkum - inženýrsko - geologický a hydrogeologický -geotechnické výpočty, monitoring -zkušební laboratoř - mechanika zeminy. Průmyslová, inženýrská stavba, stavby. Projektová činnost, projekce: -investiční výstavba, stavební -geologické práce -vyhodnocení. Zkoušení, zkoušky: -laboratorní a ...

Lékárna. Prodej, příprava, výdej léků: -léky -prostředky zdravotnické techniky -doplňkový sortiment -homeopatie -přírodní medicína.