Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Veterinární ordinace, veterina, veterinář: - vakcinace, očkování - rentgenologii, rentgen, RTG - ortopedii - chirurgické zákroky, zákrok - gynekologii.

Zdravotnictví: -zubní lékař -stomatolog.

Zdravotnictví, lékař: -chirurgie, ortopedie.

Stomatologická laboratoř.

Stomatologická laboratoř. Výroba: - náhrady na zubní implantáty. Estetické metalokeramické práce.

Lékárna. Maloobchod, prodej. - léky, léčiva - farmaceutické výrobky - homeopatika - léčebná kosmetika - potravinové doplňky, vitamíny - zdravotní obuv - dětská výživa.

Lékárna. Maloobchod, prodej. - léky, léčiva - farmaceutické výrobky - homeopatika - léčebná kosmetika - potravinové doplňky, vitamíny - zdravotní obuv - dětská výživa.

Lékárna. Léčiva prodáváme na předpis i volně. Maloochod, prodej: - farmaceutické výrobky, léky, léčiva - homeopatika - vitamíny, potravinové doplňky - dětská výživa - bylinné čaje - zdravotnické potřeby - sortiment pro diabetiky. Poradenství.

Velkoobchod, prodej, distribuce: -léčiva, farmaceutické výrobky -zdravotní potřeby a materiál -dietetické, kosmetické, drogistické zboží.

Montáž a generální opravy - plošiny pro tělesně postižené Vývoj a výroba, projekce - plošiny pro tělesně postižené, osoby se sníženou schopností orientace Výroba a prodej - malé domácí výtahy Dodávka, montáž, výroba - jevištní technologie Atipická zakázková kovovýroba, zámečnická výroba.

Naše veterinární ordinace provádí kompletní veterinární služby. Ošetřujeme malé i hospodářské zvířata. Ordinační hodiny Prštice: po-pá od 17:30-19:00 hod., mimo ordinační hodiny po telefonické dohodě. Ordinační hodiny Střelice: po-pá 15:30-18:30 hod., so 8:30-10:30 hod.

Naše lékárna Vám nabízí výdej a prodej léků a potravních doplňků, homeopatik a kosmetiky. Kromě běžné expediční činnosti zabezpečujeme individuální přípravu léčiv, včetně očních kapek. Více informací na www stránkách. Z nadstandardních činností nabízíme širší sortiment homeopatik a inkontinentních pomůcek. Zájemcům nabízíme možnost měření ...

Služby: -pečovatelské -domácí ošetřovatelská péče, ošetřovatelka -poradenství v oblasti výživy, výživový poradce.

Akreditace zkušebních a kalibračních laboratoří podle požadavků ČIA - autorizace, certifikace a metrologie organizací podle požadavků ÚNMZ, ČMI, systémů jakosti a norem ISO 9001:2000

Lékárna - kosmetické přípravky - potravinové doplňky - dětská výživy kaše, mléka - veterinární léčiva.

Praktické zubní lékařství

Gynekologická ambulance: -ženský lékař -gynekolog. Pobočka: Školní 680/2 664 47 Střelice Mobil: 604 108 523

Alternativní medicínahomeopatie - chiropraxe Masáže - baňkování - shiatsu.

Alternativní medicína a prodej výrobků pro zdraví od firem Li West, GREEN WORLD-produkty TCM, Goji Ramissio-kustovnice čínská, Ljapko-terapeutické aplikátory a válečky, Kyani-základní trojúhelník zdraví, Young Living 100% terapeutické esenciální oleje.

Lékárna. -homeopatie -lékárenská péče včetně poradenství -úplný sortiment léků (pokud není přípravek momentálně na skladě, je možné po dohodě dodat, nejpozději následující pracovní den) -základní homeopatika -široký sortiment volně prodejných léčiv a potravin zvláštní výživy -obvazový materiál a pomůcky při inkontinenci -veterinární ...