Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Služby: -relaxační centrum -solárium -spinning -masáže -občerstvení v baru.

Poliklinika. Dětští lékaři Praktičtí lékaři Odborné ambulance Lékárna

Prodej a výdej léků, zdravotnických potřeb a potravinových doplňků. Lékárna.

Praktický lékař pro děti a dorost. Dětský lékař (pediatr).

Zdravotnictví: -praktický lékař pro dospělé.

Výroba, nákup, skladování a prodej: -zdravotnické prostředky. Reklamní činnost, marketing. Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor. Průmyslová zóna - CTPark Modřice.

Praktický lékař pro děti a dorost. Dětský lékař (pediatr).

Maloobchod, e-shop krmiva. Veterinární ordinace.

Plicní ordinace. Nabízíme fyzikální vyšetření, spirometrii, pulsní oxymetrii, preventivní vyšetření kuřáků, aplikaci bronchodilatačních infuzí a injekční léčbu.

Nestátní zdravotnické zařízení poskytující klientům ucelený komplex služeb v oblasti rehabilitace, odborných ambulancí lékařů, podologické poradny, solária. Ortopedická a rehabilitační ambulance: -komplexní vyšetření funkčních poruch pohybového aparátu. Denzitometrie: -zjišťování odvápnění kostí pomocí ultrazvuku bez radiační ...

Služby: Masáže -provádíme v příjemném prostředí salónu nebo i u vás doma -nabízíme masáže klasické, lávovými kameny, sportovní, jemné a mobilizační techniky, tenisový loket, zmrzlé rameno -možnost nákupu dárkových poukazů -prodej kosmetiky z Aloe Vera.

Služby: Masáže- Klasické, Havajské (lomi lomi), Anticelulitidové, Medové, Čokoládové, Lávovými kameny(obličej i dekolt), Bambusové, Baňkování, lymfodrenáže, Lifting obličeje.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej jednorázového zdravotnického materiálu a zdravotnických prostředků. Sterilizace a dezinfekce ve zdravotnictví. Nabízený sortiment: -obalový materiál pro sterilizaci Wipak Steriking -testy sterilizace Wipak, Browne, BAG -malé parní sterilizátory BETACLAV -svářečky sterilizačních obalů Wipak, ...

Relax Bellenos - klasická masáž, havajská masáž, lávové kameny, čokoládová masáž, medová masáž, jemné mobilizace, reflexologie plosky nohy, baňkování, přístrojová lymfatická masáž, masáž dolních a horních končetin. Sauna.

Klasické i relaxační masáže s použitím lávových kamenů. -aroma masáže - manuální lymfodrenáže -čokoládové masáže s použitím lávových kamenů - čínská masáž TUINA -havajská masáž s lávovými kameny -prodej zahřívacích papučí a polštářků -zábaly na dolní končetiny - zábaly na ruce s použitím termorukavic - medová masáž - rašelinové zábaly - ...