Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Překladatelská a tlumočnická činnost

V oční optice Optika Kocandová se postaráme o Váš zrak! V naší optice Vám vyrobíme dioptrické brýle, pomůžeme Vám s výběrem vhodných slunečných brýlí a kontaktních čoček. Navštívit nás můžete nejen v optice ve Znojmě, ale také v některé z našich poboček, a to v Jihlavě, Brně, Ivančicích nebo v Třebíči.

-Výroba zdravotnických prostředků -Testování, měření, analýzy a kontroly -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních ...

Prodej invalidní vozík, WC křeslo, tonometr, glukometr, inkontinence, nástavec na WC, Moravský Krumlov, Miroslav, Ivančice, Hrušovany nad Jevišovkou, Moravské Budějovice Chodítko Madla Ortopedické vložky Nástroje pro pedikúru a manikúru Nůžky Čepelky skalpelové Pomůcky pro nevidomé Sluchadla Opravy sluchadel Baterie do ...

veterinární ordinace pro malá zvířata specializace na drobná hosp.zvířata (králík, drůbež, holubi) - okresní registrátor králíků - chovatel králíků ( plemeno Český červený )

Veterinární klinika, ošetřovna. -Rtg, ultrazvuk, endoskopie, EKG -preventivní péče (vakcinace, odčervení) -laboratorní vyšetření - vyšetření krve, moče, stolice, -kožní alergické testy -ošetření chrupu -čipování včetně vystavování PET pasů -chirurgické ošetření včetně ortopedických zákroků -klinické vyšetření malých zvířat -laboratorní ...

Anežka Ptáčková se zaměřuje na rehabilitace.

Praktický lékař pro dospělé. Další ordinace Vranov nad Dyjí: Náměstí 47, Vranov nad Dyjí 671 03 tel: 515 296 201

Dlouholeté zkušenosti s řešením pohybových problémů, masáží u různých sportovních výprav i wellness procedur. Služby: - masáže - přístrojová lymfodrenáž - rázová vlna BTL - celulitida X-WAVE - kryolipo.

Odborný ženský lékař. Gynekolog. Provozní doba: -po, st, čt 7.30-12, 13-15.30 hodin -út 7.30-12, 13-17.30 hodin -pá 7.30-12 hodin.

Oční optika Optik Frič s.r.o., se zabývá zhotovením a prodejem dioptrických či slunečních brýlí a kontaktních čoček pro děti i dospělé, ale navíc také provádíme vyšetření zraku. Navštívit můžete některou z našich poboček ve Znojmě nebo Moravských Budějovicích.

MUDr. Martin Komzák Ph.D. se zaměřuje na sportovní ortopedii, traumatologii a na komplexní sportovní a tělovýchovné prohlídky.

Veterinární ordinace: -preventivní léčba zvířat -vakcinace, očkování -běžné chirurgické úkony -ošetření ran.

Laserové zákroky, laserová chirurgie, chirurgická ambulance, vyhlazení vrásek, ematrix, radiofrekvence, léčba hemoroidů Jihlava, Vysočina, Znojemsko, Moravské Budějovice, Miroslav -krvácení z konečníku -ošetření hemoroidů metodou HAL -ošetření hemoroidů Baronovou metodou -diabetická noha -sklerotizace varixů -křečové žíly -operace ...

Společnost NUTRIADAPT s.r.o. se snaží vzdělávat a podporovat aktivní péči o vlastní tělesnou hmotnost a zdraví, pomáhá s redukcí váhy.

REGATTA provozuje veterinární stanici.

Společnost Medenta s.r.o. provozuje shop s chirurgickými nástroji.

Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti. Detašované pracoviště VÚLHM útvaru Ochrany lesa Znojmo. Referenční zkušební laboratoř: - testování biologické účinnosti pesticidních látek na ochranu lesa.

Praktický lékař pro děti a dorost. Zajišťujeme preventivní a léčebnou péči. Očkování pravidelné a na žádost, stanovení CRP. Dále EKG vyšetřen a vyšetření zraku.

AMBU - ZN s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře pro dospělé.