Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
Ubytování, služby: - hotel - lázeňská léčba - wellness - restaurace

Ubytování, služby: - hotel - restaurace - kongresové centrum - wellness

Ubytování, služby: - čtyřhvězdičkový hotel - restaurace - wellness

Lázeňský hotel****: -ubytování -stravování -lázeňská léčba.

Hotel***: -ubytování -sanatorium -služby. Restaurace. Kavárna. Lázeňská léčba.

Hotel***: -ubytování ve 116 pokojích -stravování -komplexní lázeňská léčba.

Léčitelka lidských duší, terapie. Numeralogie. Reiki.

Sestavení individuálního jídelníčku dle potřeb a zdravotního stavu klienta.Úprava hmotnosti při obezitě i podvýživě.Dieta v nemoci.Pomoc při hubnutí i úpravě životosprávy.Vzdělávací programy pro školy a organizace.Návštěvy doma u pacientů s individuální péčí a proškolení rodinných příslušníků v přípravě léčebné stravy.Zhodnocení dosavadních ...

Solná jeskyně. Pro klienty možnost posezení v nekuřácké kavárně s kapacitou pro 14 osob. Internetový prodej solných produktů, kosmetiky z Mrtvého moře, čajů, košíků a dárkového zboží. Prodej: -solné lampy.

Hotel, ubytování. Wellnes. Služby: -masérské -rekondiční -regenerační.

Veterinář. Veterinární ordinace. Veterina pro malá zvířata.

Veterinář pro malá zvířata. Veterinární ordinace. Odborná veterinární ambulance. Veterinární služby pro psy, kočky, malá zvířata.

Dovoz a distribuce: -očkovací látky -léky -diagnostická séra -diagnostické přístroje -vakcíny -glukometry -bezpečnostní listy -imunoglobiny -základní biochemie -přístroje na zpracování testů -rychlé testy pro ordinace praktických lékařů -desinfekce -sterilizace. Zelená linka 800123986.

Zubní ordinace. Ordinace stomatologa. Profesionální zubní hygiena. Fixní protetika. Snímací protetika. Bělení zubů. Zubní chirurgie. Estetické výplně. Ošetřování kořenových kanálků.

Služby: - poradenství v oblasti výživy, prevence civilizačních nemocí, detoxikace organizmu a regulace váhy

Rehabilitace. Procedury. Programy, cvičení pro těhotné. Kiniziologický rozbor. Reflexní masáže. Lymfatické drenáže. Mobilizace páteře, kloubů. Slatinové zábaly. Vířivé koupele. Kondiční cvičení. Mojžíšova metoda.

Luxusní hotel v centru Karlových Varů: -ubytování -stravování -lázeňská péče -37 luxusních pokojů -wellness -lázeňské procedury -balneo -bazén -sauna -tělocvična -parkoviště u hotelu zdarma -wifi.