Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Lékárna. Maloobchod, prodej, e-shop: - léky - léčiva.

Lékárna. Maloobchod, prodej, e-shop: - léky - léčiva - zdravotnický materiál.

Útulek pro psy: -zajišťuje dočasný domov psům nalezeným na území statutárního města Hradce Králové. Je provozován Technickými službami Hradec Králové. V útulku může být umístěno až 70 psů, včetně karantény.

Prodej, maloobchod: -oční optika -brýle, obruby -kontaktní čočky dioptrické i barevné kosmetické. Služby: -zdarma vyšetření zraku očním lékařem -předpis brýlí pro pojištěnce všech zdravotních pojišťoven -ordinanční hodiny v po-st-pá -studio kontaktních čoček.

Kosmetické studio, služby: -kosmetika -kadeřnictví, prodlužování vlasů -masáže -medicínská pedikúra a korekce prstů -manikůra -chemický peeling.

Zdravotnická záchranná služba. Pohotovostní služba: -všeobecná, dětská, zubní. Telefonní linky: -HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR 150 -ZDRAVOTNICKÁ ZÁCHRANNÁ SLUŽBA 155 -MĚSTSKÁ POLICIE 156 -POLICIE ČR 158 -CENTRUM TÍSŇOVÉHO VOLÁNÍ 112

Zubní ordinace. Lékař: -zubní, stomatolog.

Veterinární ambulance, klinika pro malá zvířata: -stomatologie -endoskopie -ultrazvuk s dopplerem -poruchy chování.

Komplexní poradenská činnost a rehabilitační péče o děti s poruchami hybnosti a opožděným psychomotorickým vývojem po stránce léčebné, preventivní, psychologické, speciálně pedagogické a sociální. Ambulantní forma, a denní pobyt.

Terapie, kondiční trénink: -metoda, podporující správné myšlení a naučí dokonale využít schopnosti člověka i pomocí výpočetní techniky -vhodný pro děti: -úprava poruch pozornosti (LMD, dyslexie, dysgrafie) -uklidnění neposednosti a úzkosti (hyperaktivita, pomočování) -snížení agresivity -bolesti hlavy, chronická únava. ...

Mgr. Petra Částková, psychoterapie a psychologická poradna Psycholožka, psychoterapeutka a lektorka psychoterapeutických kurzů. Osobní psychologická poradna a psychoterapie: holistická psychologie a terapie pomocí kineziologie, rodinné konstelace, SRT, arteterapie, Cesta podle B. Bays apod. Vedení výukových seminářů a skupin. Univerzitní diplom z ...

Lékárna. Prodej, výdej: -léky, léčiva -zdravotnický materiál.

Centrální lékarna. Prodej, výdej: -léky, léčiva -zdravotnické potřeby.

Lékárna. Prodej, výdej: -léky, léčiva -zdravotnický materiál.