Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
Gynekologie, těhotenská poradna. - komplexní gynekologická péče, včetně preventivních prohlídek. - screeningové těhotenské programy, včetně 1. trimestrálního - genetické poradenství

Solárium. Lymfodrenáže. Thermojet. Masáže. Bahenní zábaly z Mrtvého moře. Výroba svíček. Výroba mýdel Bodytér. Miostimulátor. Ultrazvuková liposukce. Parafínové zábaly.

Ordinace pediatra pro děti a dorost. Činnost organizačních a ekonomických poradců.

Zdravotni\tví: -praktický lékař pro děti a dorost, dětský a dorostový lékař, dětská lékařka -pediatrická ordinace, pediatrie.

Výroba a velkoobchod se zdravotnickým materiálem: - náplasti, injekční stříkačky, jehly, rukavice, cévky, katetry - obvazový materiál - nástroje - infuzní sety - papír na operační sály - ochrana vaginálních sond - gynekologické zrcadla.

Servis zdravotnické techniky, dentálního nářadí: -prodej a montáže zdravotnické techniky - zubní soupravy - kompresory - dentální nářadí - mikroskopy a zdravotnická optika - elektrorevize zdravotnické techniky -sterilizace parní a horkovzdušná Kovoobrábění: - soustružení - frézování - broušení kovů - výroba ozubení.

-Nákup zboží za účelem dalšího prodeje a prodej, mimo zboží uvedené v příloze č. 1 až 3 zákona č. 455/91 Sb., ve znění pozdějších předpisů -Poskytování služeb v oblasti : zpracování podkladů pro vydávání periodického a neperiodického tisku, včetně přípravy dat v elektronické podobě

Masáže klasické, obličeje, lávovými kameny, medové

Služby: -kraniosakrální terapie. -čakry. -Shamballa 1024.

Ostatní mimoústavní sociální péče j. n. Ostatní odborné, vědecké a technické činnosti Ostatní činnosti související se zdravotní péčí j. n. Ostatní odborné, vědecké a technické činnosti j. n.

Firma Selet Antonín Prucek se specializuje na prodej a servis zdravotnických přístrojů a lékařské techniky v Olomouci a okolí. Vyberete si u nás operační stoly, sterilizační přístroje BMT i ultrazvukové čističky. Vysoce specializovaným pracovištím zajistíme prodej lékařské techniky a zdravotnických přístrojů různých značek včetně jejich ...

Ortopedie. Ordinace Šumperk - Náměstí Svobody 1, Šumperk 787 01 Ordinace Zábřeh - Nám. 8. května 1, 78901 Zábřeh

Služby: - odborné výživové poradenství - snižování nadváhy úpravou jídelníčku - přibírání do svalové hmoty, sportovní výživa - dárkové poukazy na služby - přístrojová lymfatická masáž na přístroji Lymfit 3v1. Pobočka: - Cejl 93, 602 00 Brno. - www.vyzivovyporadce-brno.cz

V naší optice naleznete velký výběr brýlových obrub, moderních brýlových skel, slunečních brýlí, pouzder na brýle a doplňků, kontaktní čočky a odborné poradenství.

Služby: - rehabilitace - diagnostika a konzultace dle TČM (tradiční čínská medicína) - akupunktura - moxování - baňkování - masáže - fytoterapie - byliny - akupresura. Kosmetika - pedikúra - masáže Kateřina Šašková tel: 731723894.

Služby: - masáže (klasické, regenerační ) - formování postavy - vacupress, ošetření pleti vacupressem - lymfodrenáže - baňkování - lávové kameny. - párové masáže ( pro manžele, partnery, kamarádky) - čtyřruční masáž ( masírují dva maséři jednoho klienta/ku )