Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Veterinární ordinace: - psi, kočky a drobná zvířata

Etikoterapie. Kávomantie. Výklad z karet. Pořádá: - andělské semináře - kurzy reiki všech úrovní - semináře numerologie - Etikoterapie - dignostika fyzického těla přístrojem.

Maloobchod, prodej: - pomůcky pro zrakově postižené v hmatovém provedení nebo s hlasovým výstupem.

Masáže sportovní a rekondiční, klasické, holistická aromamasáž, lymfatické masáže, reflexní masáž plosky nohy, havajské masáže, ájurvédské masáže.

Masážní studio: -Dornova metoda -masáže regenerační -baňkování -manuální lymfodrenáž -SM systém -masáže lávovými kameny.

Soukromá služba pro seniory -služby pro rodinu a domácnost

Lékárna: - léky - zdravotnické potřeby - kosmetika - vitamíny - potravinové doplňky

Výroba a prodej ultrazvukového vazebního gelu pro použití především v medicíně pro sonografii a ultrazvukovou terapii. Sonografický gel US GEL PRFESSIONAL.

Mobilní masáže, mobilní masérské služby, rekondice, cvičení, rekondiční cvičení, mobilní masáže v Prostějově, mobilní masáže v Olomouci, masáže pro seniory a masáže pro sportovce, kinesiotejping.

Modelingová agentura. Alternativní čínská medicína, akupunktura a diagnostika. Eshop, malo a velkoobchodní prodej produktů čínské císařské medicínyTiens

Zdravotnictví: -praktický lékař pro děti a dorost, dětský a dorostový lékař, dětská lékařka -pediatrická ordinace, pediatrie.

Prodej, tvroba na zakázku: - software. Nově nabízíme také masáže.

Odborné poradenství a lektorská činnost v oblasti psychologie a terapií.

Ordinace - komplexní péče. Odborný lékař gynekolog. Praktický lékař pro dospělé. Akupunktura. Elektroakupunktura.

Masáže: - relaxační masáže - rekondiční masáže - sportovní masáže - lymfatické ruční masáže - dornova metoda - breussova masáž - sauna - infrasauna - cvičení s dětmi - zdravotní cvičení pro ženy - pohybové hry pro děti - cvičení 5-tibeťanů Jako doplňkovou službu nabízím vitamínové, potravinové doplňky a výrobky podporující ...

Služby: - tenisové kurty - sauna

Služby: -klasické masáže. -reflexní terapie.