Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Veterinární ambulance u Svaté Barbory Veterinární ambulance. Prodej: - krmiva a veterinární diety.

Prodej, výroba: - stomatologické přístroje, nástroje, materiály - servis - poradenství.

Studio pro krásu, zdraví a rekondici: - lymfatické masáže - rekondiční cvičení - vibrační přístroj - infrasauna - rašelinové zábaly.

Interní a diabetologická ambulance. Další: - Míru 355, 790 70 Javorník, tel. 584 440 219.

ELIT NaVi, s.r.o. Přerov Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kolekce dekorativního skla od českých výrobců - dekorativní svícny z plochého skla - ploché sklo - mísy, misky, tácky - skleněné vázy českých výrobců - dekorační svíce, svíčky - dárkové svíce. Internetový obchod. Distribuce bandáží.

Oční optika. Prodej: - brýle, brýlové obruby, čočky - oční vyšetření.

Maloobchod: -optika. Provozovna: -Olomouc, Riegrova 27, tel.:585221752 fokusolriegrova@fokusoptik.cz Oční lékař: -Najdekrová Michaela, MUDr. tel.:585227982.

Maloobchod, prodej: -brýle -brýlové obroučky, obruby -kontaktní čočky, roztoky -služby očního optika.

Wellness a solární studio: -4 profesionální solária Ergoline, Soltron -3 wellness stroje Technogym a Vacu Well-pracující na bázi podtlaku vakua a mírné zátěže -Vibrosauna.

Salón krásy: - liposukce - kavitace - lifting tváře, krku, těla - radiofrekvence - lymfatické masáže - masáže - zábaly proti celulitidě.

-Velkoobchod a maloobchod -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Výroba a opravy čalounických výrobků

Veterinární lékař - odborná veterinární činnost.

Veterinární ambulance: - malá a drobná zvířata - zubní ultrazvuk, laser, možnost biochem. vyšetření - homeopatická terapie - pohotovost - prodej krmiva.

Oční optika. Prodej: - brýle - pouzdra na brýle. Měření zraku. Pobočka: - Třinec, 1.máje 548 - Šternberk, Bezručova 10 - Ostrava, ul. 28.října - Prostějov, sídl.Svobody 22/77 - Prostějov, Vodní 4545/25 - Olomouc, Dobnerova 26 - Olomouc, Panská 2 - Litovel, 1. máje 786/3 - Opava, Hrnčířská 3 - Opava, Popská 11.

Vývoj, příprava, testování, výroba kosmetických, farmaceutických výrobků a potravinových doplňků.

Foniatrie: - péče o sluch - diagnostika a léčba poruch sluchu - počítačová audiometrie (přesná diagnostika sluchových vad) - slovní audiometrie (vyšetření rozumění mluveného slova) - tympanometrie (vyšetření středního ucha, lícního nervu a částečně i mozkového kmene) - testování funkce sluchadel již nošených - drobné opravy sluchadel - ...

Zdravotnictví. Interní a diabetologická ambulance, ordinace. Odborný lékař, specialista: - vnitřní lékařství a diabetolog. Interní, internista a diabetologický lékař.

Zubní lékařka, stomatologie.