Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
Ordinace, služby: - plastická chirurgie Ordinace v Kopřivnici Kadláčkova 894/17

ORTODONCIE Rošková s.r.o. provozuje ambulanci ortodoncie.

Společnost Lenka Gabrlíková - LEGA, s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře.

Společnost PRAKTIK PŘEDMOSTÍ s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře pro dospělé - MUDr. Marie Mathonová.

Společnost Rehabilitační centrum FyzioHelp s.r.o. jako soukromé zdravotní středisko, se specializuje na ortopedickou, neurologickou, gynekologickou a sportovní problematiku.

Zdravotnické zařízení, obor dermavenerologie se specializací lymfologie Specializace na komplexní léčbu lymfedému, který vzniká v lymfatickém systému. Pomáháme pacientům, které trápí problém dlouhodobých otoků projevujících se jak na horních, tak i dolních končetinách, ať už po onkologických či chirurgických zákrocích, po úrazech, popř. ...

Chirurgická ordinace. Pracovní doba: Po - 8-18 Út - jen objednávky St - 8-18 Čt - 14-18 Pá - jen objednávky.

Termální lázně Velké Losiny jsou nejstarší moravské termální lázně. Jsou zasazeny do rozsáhlého lesoparku se vzrostlými stromy a vzácnými dřevinami. Nabízí léčbu přírodními termálními sirnými prameny, které vyvěrají na tektonickém styku Keprnické a Desenské klenby. Teplota vody je 36 – 37 °C a odpovídá hloubce jejího tvoření kolem 1000 m. Jedná se ...

Gynekologická ambulance: - diagnostika a léčba močových potíží žen - dětská gynekologie.

Společnost Kozák-Dental s.r.o. provozuje estetickou stomatologii.

TANA oční klinika je nestátní zdravotnické zařízení, které poskytuje nadstandardní ambulantní oftalmologickou péči. Oftalmologická péče: - odstranění brýlí - laser - čočky - operace šedého zákalu - plastické operace - léčba sítnice - dětská oftalmologie.

Ordinace praktické lékařky pro děti a dorost MUDr. Jana Pachová Ordinace ortopedie doc.MUDr.Miroslav Pach, CSc. Další ordinace Uničov Nemocniční 270, Uničov tel. 585 051 662

ReFit Clinic s.r.o. se zaměřuje na tělovýchovné lékařství, rehabilitace, fyzioterapie, obezitologii a psychologii.

Mgr. Eva Šalamonová provozuje klinickou ambulanci Loštice.

Zdravotnictví: -praktický lékař pro děti a dorost, dětský a dorostový lékař, dětská lékařka -pediatrická ordinace, pediatrie -licence v oboru alergologie a imunologie.

IVF Clinic centrum asistované reprodukce. Jsme nestátní zdravotnické zařízení zabývajícího se léčbou neplodnosti. Provozujeme ambulance specializované na diagnostiku a léčbu neplodnosti, operační sál a laboratoř.

Poskytování hospicové péče: - jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje včetně přistýlky určené blízkým - lůžková a domácí hospicová péče - neomezené návštěvy.

Jana Navrátilová se zaměřuje na služby v oblasti detoxikace organismu, konzultace, měření toxinů a prodej kapek.

Mgr. Jitka Macoun Sidorová je registrovaná porodní asistentka, nabízené služby: - konzultace a poradenství v těhotenství - individuální jednorázová příprava k porodu pro páry - návštěva po porodu – laktační poradenství Doprava autem do místa bydliště klientky

MUDr. Zuzana Szostková provozuje ambulanci ortodoncie.

Jan Vagner je fyzioterapeut využívající mnoho moderních terapeutických metod, ordinace v Olomouci.