Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Zdravotnictví: -praktický lékař pro děti a dorost, dětský a dorostový lékař, dětská lékařka -pediatrická ordinace, pediatrie.

Mgr. et Mgr. Leona Vysloužilová provozuje psychologickou ambulanci.

Zdravotnictví: -praktický lékař pro děti a dorost, dětský a dorostový lékař, dětská lékařka -pediatrická ordinace, pediatrie.

Hotel Hluboký dvůr*** superior nabízí komfortní ubytování pro celou rodinu v každém ročním období. Naše zařízení je součástí Resortu Hrubá Voda, který leží v nádherném údolí řeky Bystřice pod strmými kopci Oderských vrchů a Nízkého Jeseníku. Kapacita hotelu je 35 pokojů, k dispozici máme také venkovní rodinné apartmány a apartmánovou vilu, ...

Společnost Rehabilitace Nežádal s.r.o. se specializuje na rehabilitace a fyzioterapie dospělých a dětí od 6 let se zvláštním zaměřením na podiatrii a podologii.

Mgr. Jiří Herbert Procházka se zaměřuje na široké spektrum pohybových potřeb našich klientů, rehabilitaci po operacích nebo přístrojovou léčbu.

Nabízíme klasickou stomatologii v rámci veřejného pojištění, ale i nadstandardní estetickou stomatologii a odborné poradenství. Máme smlouvy se všemi pojišťovnami. Čeká na Vás profesionální péče příjemného týmu v nově zrekonstruovaných prostorách zdravotního střediska, to vše jen dva kilometry za OC Olympia Olomouc.

-Zprostředkování obchodu a služeb

Obecně prospěšná společnost TyfloCentrum Olomouc, o.p.s. - Sociální firma ERGONES se zaměřuje na poskytování sociálních služeb pro zrakově postižené. Zaměstnáváme osoby se zdravotním postižením a nabízíme celou řadu služeb mezi které patří např. prodej kompenzačních pomůcek pro zrakově postižené, potisk reklamních předmětů, výroba keramických ...

Společnost PhDr. Dagmar Konečná s.r.o. poskytuje služby: - psychodiagnostika a psychoterapie dětí a dospívajících - psychodiagnostika a psychoterapie dospělých

Ordinace, ambulance: - chirurgie - urologie - mamologická poradna

Společnost Silesian dentist s.r.o. provozuje zubní ordinaci v Olomouci.

Ordinace ušní-nosní-krční pro všechny věkové kategorie. Specializace chronické rýmy a záněty vedlejších nosních dutin, poruchy sluchu. K dispozici laser, ultrazvuk k diagnostice zánětů vedl.nosních dutin, diagnostika chrápání pomocí domácí monitorace spánku.

Ambulantní a zubní zdravotní péče Všeobecná ambulantní zdravotní péče

Dermatovenerologická ambulance: - ošetření atopický ekzém, lupénka, akné, bradavice, plísně, ...

Všeobecný praktický lékař pro dospělé. Poradenská činnost-léčba civilizačních chorob, redukce nadváhy, odvykání kouření, spotovní a alternativní medicína, osobní plány výživy, pitného režimu a pohybových aktivit, potravinové doplňky. Oxygenoterapie

Dovoz, skladování a rozvoz dialyzačního materiálu - produkty pro akutní léčbu selhání ledvin - dialyzační technika a přístroje, spotřební materiál.

Společnost PRAKTIMED - MUDr. Masný s.r.o. poskytuje odbornou léčebnou a preventivní péči v rámci praktického lékařství pro dospělé.

Společnost Neurologie, chiropraxe a EEG s.r.o. provozuje neurologickou ambulanci.

Zdravotnické služby: - praktické lékařství - diagnostická vyšetření - chirurgické výkony - bezbolestná liposukce - kosmetické služby - nadstandardní služby - lektorské služby.