Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Vývoj: -lékařský software Praktik pro všechny ambulantní lékaře. Prodej, montáž: -počítače a příslušenství na zakázku -prodej nejvíce používaných lékařských tiskopisů -lékařské přístroje.

Zubní ordinace. WEB: http://www.stomatologie-bukovany.cz/

Gynekologicko-porodnické centrum. Privátní lékařská praxe: -MUDr.Jiří Vajdík -prim.MUDr.Ludmila Konečná.

Masáže: - klasická masáž - měkké techniky - anticelulitidní masáž. Lymfodrenáže. Anticelulitidní zábaly. Anticelulutidní programy. Redukce hmotnosti. Tvarování postavy.

Dermatologie: - dermatovenerologická ambulance - kožní vyšetření a ošetření - fototerapie - lymfodrenáž - diagnostika kožních nádorů - léčba elektrokauterem - biostimulační laser - chemický peeling.

Solná jeskyně: - sůl z Mrtvého moře - doba procedury 45 minut - vstup vždy v celou hodinu.

Veterinární ordinace specializovaná především na malá zvířata.

Masážní salon. Masáže: -klasické - sportovní - lymfatické Aromaterapie. Cvičení Pilates, skupinové, individuální.

Výroba, distribuce: -diagnostické přípravky pro imunohematologická a hemokoagulační vyšetření.

Odborný léčebný ústav neurologicko-geriatrický. Léčebna dlouhodobě nemocných.

Praktický lékař pro dospělé MUDr. Petra Vařeková.

Poruchy funkce štítné žlázy a jiných orgánů s vnitřní sekrecí, poruchy plodnosti u žen i mužů, poruchy kostní hustoty (osteopenie, osteoporóza), skoliózy, akné, nadměrné ochlupení u žen, gynekomastie, poruchy metabolismu kyseliny močové (dna), poruchy růstu a vývoje u dětí

Výroba, prodej: - lékárenská kosmetika - zdravotnické prostředky - doplňky stravy. Přípravky na ochranu před sluncem: - ALTERMED SUN - ALTERMED PANTHENOL Výrobky určené pro děti: - ALTERMED BABY. Dermokosmetická řada: - ALTERMED PHASE apod. Další produkty: - kloubní program - péče o vlasy - intimní péče pro ženy - ...

Oční centrum: - oční ordinace - ortoptická ordinace - oční optika - kontaktní čočky.

Chirurgie: - plastická - laserová - estetická - všeobecná - žilní. Kožní lékařství, ORL, obezitologie. Sídlo firmy - Ostrava.

Prodej: -zdravotnické potřeby -inkontinence -kompresivní punčochy -chodítka, hole, berle -protiskluzové podložky. Pomůcky vydáváme i na poukaz ZP.

Distribuce: - veterinární léčiva - biopreparáty - humánní léčiva pro léčbu zvířat - desinfekční a čistící prostředky.

Nabízíme a poskytujeme: -poskytování domácí péče -aplikace injekcí, léků, infuzí, inzulinu -poskytování hygieny celého těla -veškerá péče je hrazena vybranými pojišťovnami.

Lékárna. Výdejna léků Mariánské Údolí Olomoucká 69 Hlubočky Telefon: 585163700.