Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Společnost MUDr. Radana Syslová s.r.o. nabízí péči v oborech diabetologie, endokrinologie, interna.

Jitrocel rehabilitační centrum s.r.o. provozuje neurorehabilitace, komplexní fyzioterapie, zdravotní skupinová cvičení, masáže, infrasauna, taping

MUDr. Hana Fritscherová je praktický lékař pro dospělé

Toplaser: - laserové pracoviště - odstraňování znamének - laserová epilace - neinvazivní liposukce. Zdravotnictví: - dermatologická a dermatovenerologická ambulance, dermatovenerologie - kožní lékařka.

Ordinace Neředín, spol. s r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře pro dospělé - MUDr. Igor Mazoch.

Family poradna: - privátní manželská a rodinná poradna: - manželské a vztahové problémy - vztahy s dospívajícími dětmi - hendikepované děti a dopad na rodinu a manželství - složité životní situace - závislosti blízké osoby - poradenství pro osobní růst.

Mgr. Radek Eliáš poskytuje domácí rehabilitační péči v Olomouci.

Pavlína Pluskalová poskytuje služby léčebné rehabilitace.

Společnost GYNMEUS s.r.o. provozuje gynekologickou ordinaci a poradnu pro těhotné - MUDr. Radim Burda

V našem centru působí MUDr. Eva Makovská jako praktický lékař pro dospělé a také jako poskytovatel pracovnělékařských služeb.Ordinace je vybavena nejmodernějšími technologiemi a lékařskými přístroji / CRP, EKG, HOLTER, ABI /, aby bylo Vaše vyšetření komfortní a na vysoké úrovni.

PhDr. Kateřina Charvátová provozuje ambulanci klinické psychologie.

MUDr. Lucie Troubilová je praktický lékař v Olomouci.

Oční optika. Profesionální péče o váš zrak: - prodej - moderní i klasické brýle - měření zraku - aplikace kontaktních čoček - servis brýlí. Poradenství.

Oční optika. Profesionální péče o váš zrak: - prodej - moderní i klasické brýle - měření zraku - aplikace kontaktních čoček - servis brýlí. Poradenství.

Společnost Adult clinic s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře.

MUDr. Hellerová provozuje ordinaci dětské gynekologie a porodnicko-gynekologickou ordinaci.

Nestátní zdravotnické zařízení ambulantního typu s lékárnou.