Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
MUDr. Norbert Cibiček Ph.D. provozuje ambulanci praktického lékaře pro dospělé.

MUDr. Ladislav Štěpánek, Ph.D. provozuje lékařskou ambulanci pro dospělé.

Oční optika: - kontaktní čočky - roztooky, kapky - dioptrické brýle - sluneční brýle - brýlové obruby - pouzdra - měření zraku - e-shop brýle a doplňky.

MUDr. Ján Jablonský zajišťuje provoz ordinace odborného lékaře otorinolaryngologie.

MUDr. Martina Janyšková provozuje gynekologickou ambulanci pro dospělé i děti.

Společnost All4Skin s.r.o. poskytuje zdravotní služby v oboru dermatovenerologie.

FYZIOCENTRUM Přerov s.r.o. se zaměřuje na rehabilitační pro děti i dospělé.

Mgr. Lucie Hradílková poskytuje péči o klienty a léčbu v oblasti psychologie.

Bc. Věra Bláhová, DiS. je fyzioterapeutka, jejíž cílem je zjistit příčinu potíží nebo rezervy v pohybu jednotlivce a najít cestu ke zlepšení stavu těla a odeznění potíží.

Zubní ordinace, stomatologie Po 07:30 - 14:30 Út 12:30 - 18:30 St 07:30 - 16:00 Čt 07:30 - 14:30 Pá 07:30 - 14:00

Odborný lékař chirurgie. Chirurgická ambulance (ordinace). - pro mammologii (onemocnění prsu). Laserové centrum.

Logopedická ambulance. Pracoviště se zabývá diagnostikou, terapií a prevencí v celé šíři komunikačních, jazykových a řečových obtíží dětí a dospělých (dyslalie, vývojová dysfázie, afázie, mutismus, balbuties, tumultus sermonis, dysartrie, palatolalie, SP, DMO, poruchy autistického spektra). Specifikou pracoviště je odborná a společenská ...

Společnost MEDEOR laboratoře s.r.o. je nestátní zdravotnické zařízení zaměřující se na provoz biochemické a hematologické laboratoře.

LÉKÁRNA RÖDER.CZ - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - vitamíny - homeopatika - čaje - dětská výživa - zdravotní obuv. Služby - projektování, projekty staveb - znalec, odhadce v oboru ekonomiky a stavebnictví: - odhady ceny nemovitostí - obytné i zemědělské stavby. Ubytování. - apartmány v centru města Hranice.

Zelená lékárna - samoobslužná lékárna. - léky, léčiva - vitamíny - homeopatika, homeopatické přípravky - čaje - dětská výživa - zdravotní obuv. Ubytování: - hostel v centru města Hranice - kapacita 59 osob: - dvoulůžkové až pětilůžkové pokoje - společná umývárna, toalety a společenská místnost.

Teplo Přerov provozuje zimní stadion. Služby: - rehabilitace, - sauna, - restaurace, Ubytování: - hotelového typu.

Nejlevnější optika na trhu. Široký výběr brýlových skel a obrub. Měření zraku.

Nejlevnější optika na trhu. Široký výběr brýlových skel a obrub. Měření zraku.