Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Zdravotnictví: -praktický lékař pro děti a dorost, dětský a dorostový lékař -pediatrická ordinace, pediatrie. Další ordinace: -Protivanov 31, 798 48 tel.: 582399236 -Benešov 19, 679 53 tel.: 516467494.

Společnost Lenka Gabrlíková - LEGA, s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře.

Společnost Kozák-Dental s.r.o. provozuje estetickou stomatologii.

MDDr. Martina Koutná provozuje stomatologickou ordinaci. Mimoto provozuje s-hop s potřebami pro domácí mazlíčky - od obojků, přes pamlsky, hračky až po pelíšky.

MUDr. Jana Janečková provozuje ambulanci cévní chirurgie ve Slatinicích.

Společnost Medklen s.r.o. provozuje ordinace praktického lékaře.

Dětská kardiologie od novorozence do 19-ti let a poradna pro děti s poruchou metabolismu a cholesterolem. Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost. Provozujeme také sportovní kardiologii s prohlídkami profesionálních sportovců a žáků.

FyzioActive, s.r.o. poskytuje vysoce specializovanou péči v oblasti fyzioterapie. Zaměřujeme se na odborná vyšetření, léčbu a prevenci širokého spektra poruch pohybového aparátu u dospělých a dětí. V rámci fyzioterapie využíváme velké množství nejrůznějších technik a metod, které respektují neurofyziologické aspekty lidského pohybu a lidského ...

Společnost LÉKAŘ PRAKTIK s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře v Kostelci na Hané.

Společnost GEM Dent, s.r.o. provozuje ordinaci zubního lékaře - MUDr. Miloš Golian, zubař, parodontolog, stomatolog

Ambulantní a zubní zdravotní péče. Specializovaná ambulantní zdravotní péče - obor gynekologie a porodnictví.

Společnost VIAPEDA s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře pro děti a dorost.

Společnost AGEL Servis a.s. je poskytovatel služeb v oblasti správy budov a outsourcingu služeb AGEL Servis poskytuje, případně zastřešuje, služby v oblasti správy budov, logistiky a servisu zdravotní techniky společnostem v rámci skupiny AGEL.

Oční optika - vyšetření zraku, kompletace korekční pomůcky včetně kontaktních čoček a diagnostického poradenství. - výroba všech tipů brýlí - největší sortiment značek brýlí - sluneční brýle

MDDr. Michal Jantač provozuje soukromou zubní ordinaci.

MUDr. Renata Vančíková je všeobecný praktický lékař pro dospělé

Společnost GIA clinic s.r.o. provozuje ordinaci a pracoviště plastické chirurgie

Nabízí: - komplexní, příspěvkovou a samopláteckou lázeňskou péči - ambulantní rehabilitaci - ozdravné pobyty. - ubytování - restaurace