Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
Maloobchod: - zdravotnické potřeby - inkontinentní pomůcky /vložky, pleny, kalhotky/ - kompenzační pomůcky /invalidní vozíky, polohovací lůžka, chodítka, nástavce na WC, sedačky do vany a do sprchy, berle, vycházkové hole/ - ortézy a bandáže / bederní a břišní pásy, kýlní pásy, kolenní a kotníkové ortézy, - kompresivní punčochy /stehenní, ...

Výroba bylinných tinktur Naděje. Výroba, prodej: - bylinné tinktury a extrakty z pupenů - regenerační masti, oleje a tinktury na vnější použití. Služby: - sestavení kůry z bylin a extraktů z pupenů - přednášky o bylinných tinkturách dle domluvy. Prodej v provozovně i na dobírku.

Veterinární ordinace pro malá a exotická zvířata: - interní medicína, chirurgie, kastrace - ultrasonografické vyšetření - RTG digitální - odstranění zubního kamene ultrazvukem, stomatologie hlodavců - čipování, vystavení petpasů - očkování, prodej preparátů proti vnějším a vnitřním parazitům za velmi příznivé ceny - laser, ...

Výroba, Prodej, distribuce: - potravinářské doplňky s bylinnými extrakty. Energeticko informační potravní doplnky míchané na míru pro každého jednotlivce. Výroba a používání Moravských květů obdoby Bachovy květové terapie avšak vhodnější pro střední Evropu. Osobní poradenství v řešení příčin chorob. Osobní léčivý magnetismus. Míchání ...

Výživové poradenství: - poradna - jídelníček na míru - výživa dětí - prezentace pro školy.

Dodávka, prodej - pomůcky a materiály pro dentální a stomatologické ordinace - dentální technika a přístroje - dezinfekce a sterilizace - výplňové materiály.

Prodej: - elektrokola - elektroskútry pro seniory - dětské elektrovozítka Posilovna.

Ušní, nosní, krční. Otorinolaryngologie. Výdej sluchadel a příslušenství.

Zabývám se výkladem tarotových karet zaměřený na vztahy, práci a zdraví. Dále provádím terapii Reiki- odblokování energie a harmonizace čaker. NOVINKA- Výklady karet na dálku a kurz výkladu tarotových karet nazvaný ŠKOLA TAROTU.

Kosmetika. Permanentní make-up. Manikůra. Kadeřnictví. Modelace nehtů. Masáže. Tělové zábaly. Přístrojová lymfodrenáž. Baňkování. Estetická chirurgie.

Psychologické poradenství a terapie - psycholog a psychoterapeut.

Homeopatie - přírodní léčba - léčba pomocí květonové esence.

Fyzioline - rehabilitace - individuální fyzioterapie - prodej rehabilitačních pomůcek.

Zdravotní pilates - masáže - cvičení pilates.

Oční optika - prodej kontaktní čočky za nejnižší cenu na trhu: - jednodenní - čtrnáctidenní - měsíční - čtvrtletní - barevné. Také u nás zakoupíte roztoky, kapky a příslušenství k čočkám.

Veterinární ordinace pro malá zvířata.Mnohaleté odborné zkušenosti v oblasti prevence a léčby psů, koček, terarijních a pet zvířat.Laskavý a vstřícný personál.

Všeobecná ambulantní zdravotní péče