Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Mgr. Ondřej Kupčík se zaměřuje na dopravně psychologická vyšetření řidičů.

Soukromá ortodontická ordinace. Další ordinace: Smetanova 14/1359, 789 85 Mohelnice

Centrum obchodu, služeb a zábavy. Fitness Korzo: -tel.:583555056. Supermarket Albert: -tel.:583301011, fax:583280028 -po-ne 7-20 Prodejna zdravotnických potřeb-tel:583219489 Oděvy. Kosmetika, pedikůra. Sportovní a regenerační masáže. Opravna obuvi. Herna-tel:583222938 Bar. Osvětlovací sklo. Hostel. Kavárna-tel:776305005

MUDr. Božena Kopecká s.r.o.provozuje ordinaci praktického lékaře pro dospělé.

Mgr. Bc. Monika Petrová je klinická logopedka. Ve své ambulanci klinické logopedie poskytuje své služby dětem a dospělým s narušenou komunikační schopností ve Velkých Losinách a v Jeseníku.

MUDr. Zdeněk Hrazdira provozuje ordinaci chirurgie.

Lucie Šuplerová provozuje stomatologickou laboratoř.

Helena Šišmová provozuje logopedickou ambulanci.

Zdravotnictví: -praktický lékař pro děti a dorost, dětský a dorostový lékař, dětská lékařka -pediatrická ordinace, pediatrie.

Společnost PEDIATR MOHELNICE s.r.o. provozuje kardiologickou ambulanci.

KARDIO GRÉZL s.r.o. provozuje kardiologickou ambulanci.

MUDr. Stanislava Coufalová je praktický lékař pro děti a dorost

ClaraDent zubní ordinace s.r.o. poskytuje zubní péči, praktický zubní lékař a estetická dermatologie.

Sociální služby Libina, jako nestátní nezisková organizace, zajišťuje komplex vzdělávacích, zdravotních a sociálních služeb.

Služby: - antropometrie - testy vytrvalostní (aerobní) výkonnosti - testy anaerobní výkonnosti - terénní testy - sportovní dietologie - fyzioterapie - sportovní psychologie.

ORDINACE POSPÍŠIL s.r.o. provozuje ordinace praktického lékaře pro dospělé.

Jiřina Krejčí poskytuje rehabilitační cvíčení.

Zdravotnictví: -praktický lékař pro děti a dorost, dětský a dorostový lékař, dětská lékařka -pediatrická ordinace, pediatrie.

MUDr. Ivana Wurstová provozuje: - odborná ambulance, akupunktura, konzultace, semináře, cvičení, konstelace