Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Praktický lékař pro děti a dorost, pediatrie.

Prodej, aplikace: - kontaktní čočky. Služby: - vyšetření zraku - laserové vybavení pro vyšetření zeleného zákalu a sítnice - chirurgické kosmetické ošetření obličeje.

Agentura domácí péče Victoria: - poskytování odborné ošetřovaltelské péče - akutní péče - paliativní péče - hospicová domácí péče.

Firma VČELNEX s.r.o. byla založena v roce 1990 a od této doby se zaměřuje na výrobu Královské medoviny. Naše ryze česká firma se také zabývá výrobou přírodní léčivé kosmetiky a přírodních léčiv, které jsou schváleny Ministerstvem zdravotnictví ČR. Výzkum, výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: Královská medovina -je kvalitní ...

Jsme privátní lékařská ordinace. V oboru zdravotní péče se více než 10 let se zaměřujeme na mobilizační a manipulační techniky zad. Používaná technika a přístroje: - screeningové laboratorní přístroje pro vyšetření INR, CRP, glykemií Vybavení ordinací: - resuscitační technika pro LPP - automatický defibrilátor Ordinace: - Zábřeh Za ...

Oční optika - prodej kontaktní čočky za nejnižší cenu na trhu: - jednodenní - čtrnáctidenní - měsíční - čtvrtletní - barevné. Také u nás zakoupíte roztoky, kapky a příslušenství k čočkám.

Oční optika - prodej kontaktní čočky za nejnižší cenu na trhu: - jednodenní - čtrnáctidenní - měsíční - čtvrtletní - barevné. Také u nás zakoupíte roztoky, kapky a příslušenství k čočkám.

Prodej - potravinové doplňky - zdravotnické potřeby

Veterinární klinika Minář s.r.o. působí v okolí Šumperka již od roku 2000. Poskytneme Vašim mazlíčkům veterinární péči na vysoké úrovni. Působíme jako veterinární ambulance, veterinární klinika, veterina, veterinář. Veterinární všeobecná péče, prevence a odborná vyšetření v těchto oborech: - chirurgie - ortopedie - prasklé a křížené vazy ...

-Příprava a vypracování technických návrhů -Výroba strojů a zařízení pro všeobecné účely -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

Služby - masáže klasické, rekondiční, medové - indická masáž hlavy - masáže lávovými kameny

Výroba - zdravotní, relaxační polštáře a matrace

Zdravotnictví: -praktický lékař pro děti a dorost, dětský a dorostový lékař, dětská lékařka -pediatrická ordinace, pediatrie.

Prodej, tvroba na zakázku: - software. Nově nabízíme také masáže.

Odborné poradenství a lektorská činnost v oblasti psychologie a terapií.