Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Soukromá ordinace: -choroby kožní, pohlavní -lékařská kosmetika.

Ordinace: -kožní lékař -dermatovenerologie.

Invalidé-potřeby, služby. Výroba zvukovodových sluchadel Anticer a ušních tvarovek, servis.

Velkoobchod a maloobchod se zdravotnickou technikou: -přístrojová technika pro ARO a JIP a operační sály -plicní ventilátory -odsávačky, nebulizátory -zvlhčovače -oximetry pulsní a plynné -cpap -infúzní pumpy -narkotizační přístroje -tonometry -fonendoskopy -křísící přístroje -monitory vitálních funkcí ...

Velkoobchod: -farmaceutické výrobky -léčivé přípravky -zdravotnický materiál.

Zubní ordinace: -specializace na stomatologické služby -odstranění kazu -bělení zubů -zubní výplně -dentální hygiena.

Prodej, servis a výroba zdravotnické techniky: -přístrojové stolky a vozíky -zdravotnický software -přístrojové vybavení pro veterinární ambulance.

Ušní, nosní, krční: -sonografické vyšetření -inhalace. Drobné chirurgické zákroky v oboru.

Zdravotní pomůcky: -výdej na poukazy, volný prodej -rehabilitační a kompenzační pomůcky -kompresivní punčochy, punčocháče -zdravotní obuv pro dospělé i děti -obvazový materiál -inhalátory -tonometry -ortézy -pomůcky pro diabetiky -vybavení ordinací -výbava pro mediky -pomůcky pro inkontinenci -kojenecký program.

Nestátní zdravotnické zařízení. Klasické lékařské obory: -praktický lékař -chirurgie -rehabilitace -interna -gynekologie. Alternativní lékařské obory: -homeopatie -akupunktura -plynové koupele -hypnóza -AEV diagnostika.

Ultrazvukové vyšetření Určení otcovství - kompletní genetické testy pre - ipostnatální a postnatální

Bohatá nabídka masážních procedur, prodej asijského zboží.

Zkoušky zhutnění zemin a sypanin. Měření únosnosti zemin a kameniva, nestmelených nebo stmelených a jejich průhybů uložených v zemních tělesech, podloží a podkladních vrstvách vozovek, silničních komunikací, letištních a jiných ploch.

Ústavní sociální péče o seniory a zdravotně postižené osoby Ostatní činnosti související se zdravotní péčí j. n. Ústavní sociální péče Posláním je poskytovat komplexní a na kvalitu života zaměřenou péči nemocným, kteří trpí nevyléčitelnou, převážně onkologickou chorobou v jejím pokročilém nebo terminálním stadiu v Plzeňském kraji. Cíle ...

Firma provozuje neurologii, biofeedback, EEG biofeedback, elektroterapii, péči o oči a oční okolí (rozostřené vidění, pálení očí, ...)možnost očistných kůr tlustého střeva a jater, prodává bylinné koupele, "pravou" horkou čokoládu a stévii v různých balení a formách včetně potravin stévií slazených (trvanlivé pečivo, vánoční pečivo apod. dle ...

Kliniku Aesthgery reprezentuje MUDr. Kamila Šormová, která je specialistou na operace plastické chirurgie – liposukce, zvětšení prsu, změnšení prsou, rhinoplatika, blepharoplastika, otoplastika.

Útulek pro psy. Provoz útulkuje nepřetržitý, podílí se na něm tým profesionálních ošetřovatelů a smluvní veterinární lékařka. Významná je i pomoc členů Ligy a dobrovolných spolupracovníků.

Soukromá ordinace: -kožní, dermatovenerologie -léčebná kosmetika.