Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Služby: - psychoterapie - rodinná a individualni terapie

Výroba, oprava, servis: - dentální nástroje, přístroje - zdravotnické potřeby

Chirurgická ordinace. MUDr. Zdeněk Zenkl.

Mgr. Miroslav Jirman se specializuje na poskytování alternativních psychoterapeutických služeb pro děti i dospělé. Zaměřuji se na zvládání stresu, odstraňování únavy, posilování paměti, vůle, sebedůvěry, likvidaci syndromu vyhoření, postupné snižování poruch chování a učení u dětí, posílení sebevědomí sebepoznáním a hypnotickou sugescí a další ...

Paní doktorka MUDr. Jana Rozsypalová provozuje ordinaci praktického lékaře pro děti a dorost. Naše ordinace zajišťuje léčebnou i preventivní péči. Provádíme preventivní prohlídky, očkování a léčbu dětí. Díky svým dlouholetým zkušenostem garantuji vysokou kvalitu mých služeb. Naši ordinace naleznete na adrese Strážnická 1013/36, Plzeň. Praktická ...

Ortopedická protetika, výroba, oprava: - ortézy, protézy (horní, dolní končetiny). Prodej: - ortopedické vložky do bot - dětská ortopedická obuv.

Specializovaná ambulantní zdravotní péče - oční ambulance MUDr. Štěpán Rusňák, Ph. D. Ordinační hodiny: Po 8.00-17.30 Út 8.00-16.00 St 8.00-17.30 Čt 8.00-15:30 Pá 8.00-12.00 - vysetření perimetrem a OCT pro předem objednané pacienty Na oční vyšetření pacienty objednáváme. Akutní případy a kontroly Po-Čt 8.00-9.00

Služby - kineziologie, uvolnění zablokované energie v těle, odstranění stresu a psychosomatických příčin nemocí.

Laboratoř - akreditovaná genetická laboratoř - genetické testování osob, zvířat a patogenů.

Prodej - pomůcky a služby pro pacienty s diabetem - jehly pro inzulínová pera - glukometry - testovací proužky ke glukometrům.

Ordinace, služby: - stomatologie - zubní - dentální hygiena

Komplexní péče o tvář, tělo, ale i celkové zdraví se zárukou vysoké úrovně služeb po stránce odborné i v kvalitě péče, individuálního a diskrétního přístupu v zázemí moderního estetického centra.

Zubní klinika: - stomatologická ordinace - zubní hygiena - bělení zubů - chirurgické zákroky - implantáty - keramické korunky.

Dovoz, distribuce: - zdravotnický materiál, pomůcky - speciální lůžkoviny - antidekubitní matrace - jednorázové rukavice - pacientské zvedáky - inhalátory - odsávací jednotky.

Činnost: - fyzioterapie - psychosomatika - čchi-kung, tai-či.

Služby: - domácí masáže - relaxační, sportovní masáže - Breussova masáž - baňkování.

Výživové poradenství, KetoDiet, jóga, reiki.