Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
Soukromá stomatologická ordinace

Vibrostation (vibrační plošina) je ideálním prostředkem pro hubnutí a formování postavy. Nabízíme i další služby - kosmetické a výživové poradenství, masáže.

Sdružení stamatologů. Služby: - základní preventivní a léčebná péče o chrup a dutinu ústní. Stomatologie, stomatologická ordinace. Ordinace zubního lékaře.

Lékárna. Prodejna: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - vitamíny - homeopatika - zdravotní obuv.

Lékárna. Prodejna: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - vitamíny - homeopatika - zdravotní obuv.

Všeobecný praktický lékař pro dospělé. Ordinace praktického lékaře poskytuje tyto služby: - léčba, prevence, preventivní prohlídky, pravidelné očkování, očkování do zahraničí - závodní preventivní péče - vstupní prohlídky, výstupní prohlídky, periodické prohlídky. - nutná ošetření i nepojištěných - možnost nadstandardní péče.

Vývoj, výroba a prodej zdravotnických přístrojů pro: - rehabilitaci - kardiologii - gynekologii - estetickou medicínu - další odborné ambulance

Integrovaná farmaceutická společnost zaměřená na vývoj, výrobu a prodej generických léků, brand produktů a biosimilars.

Masáže - regenerační - anticelulitidové - indické - havajské

Své podnikatelské a obchodní aktivity rozvíjí BMS v celosvětovém měřítku ve čtyřech hlavních oblastech: - preskripční léčiva - volně prodejné léky a přípravky - lékařská technika a vybavení - nutriční přípravky.

Masérské, rekondiční a regenerační služby

Nestátní zdravotnická zařízení, poskytující poradenskou, preventivní, diagnostickou, léčebnou a rehabilitační zdravotní péči v souladu s podmínkami stanovenými zákonem 160/1992 Sb. v platném znění, hrazené z veřejného zdravotního pojištění.

Dovoz, propagace léčiv a zdravotnických prostředků v těchto oblastech: - oftalmologie - neurologie - estetická medicína.

Lékařské fitness. Rehabilitační lékař, relaxační masáže, léčba celulitidy, fyzioterapie v gynekologii, jóga v rehabilitaci.

Masáže zad, šíje, hlavy, čokoládové, lávovými kameny

Služby pro firmy a domácnost: - realitní - bezpečnostní - péče o zdraví