Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
Medimport je marketingová a obchodní společnost s mnohaletou působností, díky níž získala bohaté zkušenosti ve svém oboru. Již od roku 1991, kdy byla společnost založena, je naším cílem: Kvalitní zajišťování komplexních služeb souvisejících s dovozem, distribucí a prodejem léčiv v České republice.

Diagnostika a ambulantní léčba: -komplexní diagnostika -interna -gynekologie -prevence proti rakovině -dermatologie -kardiologie -neurologie -obecná chirurgie -plastická chirurgie -stomatochirurgie -pooperační péče -prevence jizev

Jsme výhradní zastoupení firmy LEONE. Dodáváme materiály a pomůcky fixní a snímací ortodoncie pro lékaře a zubní laboratoře. Specializujeme se na zubní implantáty a miniimplantáty LEONE Implant System.

Akreditované pracoviště MZ. Nabídka poradenství a péče o nemocné s chorobami prsu se zaměřením na problematiku karcinomu mléčné žlázy.

Elektronické kompenzační pomůcky pro zrakově postižené. Kamerové lupy, počítače, ozvučené telefony.

Domácí hospicová péče, ošetřovatelská služba.

Léčivé rostliny. Homeopatie. Astrologie. Masáže. Karty.

Distribuce, prodej: - stomatologické soupravy ADEC (USA) - RTG přístroje GENDEX (USA, Itálie) - intraorální, panoramatické, vyvolávací automaty, intraorální kamery, digitální zpracování rtg. - sterilizátory, parní autoklávy MELAG (SRN) - odlučovače amalgámu METASYS, CATTANI, DURR - koncovky W+H (Rakousko), BIEN AIR (Švýcarsko), EMS ...

Nabídka komplexní péče v oboru lékařské genetiky, prenatální péče, léčby neplodnosti, poruch reprodukce a umělého oplodnění.

Zubní ordinace a zubní pohotovost. Naše společnost je nová, privátní zubní klinika, nabízející služby moderní stomatologie (zubní implantáty, zubní můstek, zubní korunka, bělení zubů, dentální hygiena, estetické plomby a fasety).

Vedení účetnictví: -podvojné -jednoduché. Zpracování mezd: -velké firmy -kontrola -zavedení. Daňové poradenství: -fyzické -právnické osoby. Zpracování pojištění: -sociální -zdravotní. Pojištění. Poradenství. Provozovna: -Praha 5, Mohylová 1965

Vývoj, výroba a prodej dentálních implantátů a souvisejících produktů pro regeneraci měkkých i tvrdých tkání v dutině ústní.

Výroba farmaceutických substancí: - základní látky pro výrobu léčiv - léčiva - vaty - obvazové prostředky pro zdravotnické účely. Velkoobchod: - farmaceutické výrobky - zdravotnické přístroje - ortopedické potřeby.

V únoru 2009 došlo k přejmenování společnosti Arabesque na ESENTA s.r.o. Portál CeskaMedicina.cz prezentuje významné distributory a výrobce z oblasti: - zdravotnictví - farmacie - laboratorního a medicínského vybavení - lázeňství

Gynekologická klinika. Nabídka komplexních gynekologických služeb.

Plastická a estetická chirurgie a chirurgie ruky. Tumescentní liposukce. Lipoaugmentace. Provádíme kosmetické operace víček, nosu, rtu, uší, facelifting.

Na klinice Medicom BK se provádí liposukce v tumescenční anestezii tým specialistů vedený primářkou MUDr. Janou Černou. Rehabilitace: - rehabilitace a léčba páteře, pohybového aparátu těla - poúrazové stavy a léčba - ultrazvuk - elektroléčba - magnetoterapie - reflexní segmentové masáže - mobilizace páteře a periferních ...

Soukromá klinika plastické a estetické chirurgie. Nabízíme tým zkušených odborníků s dlouholetou praxí v České Republice, USA a Kanadě.

Soukromá ordinace MUDr. Vladimíry Strnadelové a poradna zdravé výživy Jana Zerzána působí v rámci Institutu celostní medicíny od r. 1995. Pomocí východních a alternativních terapií, přírodních léků a homeopatik léčí úspěšně celou řadu chronických, jinak obtížně vyléčitelných chorob.

Společnost Henry Schein Dental s.r.o. - distribuce stomatologických materiálů..

Jsme společnost zabývající se výzkumem, vývojem, registrací, výrobou a prodejem léčiv a doplňků stravy.