Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Farmaceutická výroba a akreditovaná laboratoř. Výroba: - sirupy - soluce - kloktadla - masti - krémy.

Přijímáme nové pacienty do péče a přijímáme také firemní a podnikové zaměstnance do závodně preventivní péče..

Služby. Analýzy: - DNA sekvenování - mikrosatelitní (STR) genotypování - fragmentační analýza - ověřování čistoty oligonukleotidů (např. PCR primerů) Ostatní: - design primerů - konzultace pro molekulárně biologické metody a technologie.

Velký výběr produktů zdravé výživy, sportovních potravinových doplňků a kosmetiky. Nabízíme za velmi výhodných podmínek produkty firem Dr. Popov, Extrifit, Guareta, Klas.

Stomatologická klinika. Poskytované služby: - bělení zubů. - zubní implantáty. - dentální hygiena. - paradontologie.

Provoz ušní, nosní a krční ambulance pro děti a dospělé.

Nestátní zdravotnické zařízení, poskytující služby v oborech gynekologie, porodnictví, urologie, embryologie a lékařské genetiky se zaměřením na diagnostiku a léčbu neplodnosti.

Prevence nemocí a podpora zdraví. Programy a aktivity pro podporu zdraví pro školy, podniky, města, obce, zdravotnické zařízení, seniorská centra.

Vývoj, výroba a prodej potravinových doplňků stravy značky OBEZIN ®.

Firma KURADENTAL s.r.o. byla založena na základě zkušeností na trhu stomatologie a dobrých vztahů se společností KURARAY DENTAL v roce 2006. Naším cílem je seznámit širokou a to jak laickou tak odbornou veřejnost s novinkami v oblasti stomatologie, v jejímž oboru je společnost KURARAY DENTAL průkopníkem.

Český výrobce bylinných přípravků pro regeneraci organismu. Výrobky lze zakoupit v našich distribučních centrech po celé ČR. Zasíláme také na dobírku.

Oční optika: - dioptrické brýle - sluneční brýle - sportovní brýle - dioptrická a plastová skla.

Institut civilizačních chorob se věnuje prevenci, včasné diagnostice a racionální léčbě nejčastějších civilizačních chorob.

Velkoobchod, prodej: -skla: -minerální, plastová -multifokální, bifokální -antireflexní povrch skel, tvrzení, barvení -sluneční brýle:OXYDO, HUMPHREY´S, SOVER, BOLLÉ -sportovní brýle -dětské brýle.

Velkoobchod, distribuce: - léky - léčiva.

Laserové centrum. Centrum estetické dermatologie. Nabídka služeb zahrnuje zákroky prováděné nejnovějšími typy laserů – např. laserová depilace, odstranění kožních výrůstků a znamének, cévních lézí, pigmentací, tetování, jizev, laserový skin resurfacing, rejuvenace či léčba akné.

Dopřejte si odpočinek, zlepšete kondici, zkrášlete tělo a upevněte duševní rovnováhu v lázních Karlovy Vary, Mariánské Lázně, Františkovy Lázně, Teplice, Poděbrady.

Stomatologická klinika Magicsmile Praha Zubní ordinace Magicsmile poskytuje komplexní stomatologickou péči pro děti i dospělé v Praze. Zubní lékař Igor Jemilev nabízí špičkovou záchovnou a estetickou stomatologii včetně zubní protetiky. Nabízí také ordinační bělení zubů a kvalitní dentální hygienu pro udržení dobrého stavu vašeho chrupu..

Hemodialyzační středisko.

Veterinární služby pro malá zvířata a plazy - prevence, diagnostika (RTG, laboratoř, cytologie), terapie (chirurgie, zubní ultrazvuk, chemoterapie), čipování, krmiva.

Ústav regenerace organizmu. Součástí kliniky jsou oddělení: - interny - kardiologie - stomatologie - plastické chirurgie. Léčba únavy, deprese a stresu.

Veterinární klinika, zubní ultrazvuk, sonografie, RTG, EKG, chirurgie.