Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
Zajištění kompletního očního vyšetření. Prodej brýlí a kontaktních čoček.

Omlazující procedury: - Face-lifting bez skalpelu - APTOS feather lift - revoluční vyhlazení vrásek - FIBROGEN - vyhlazení vrásek - DYSPORT - omlazení kůže - PULSAR - radikální omlazení kůže - CHEMICKÝ PEELING - celkové omlazení - HYPOXI TRAINER - zdravé opálení - GOLDRUSH TANNING Estetická (plastická) chirurgie: - ...

Achillea – Kožní klinika se specializuje na kožní onemocnění a estetické problémy. Kliniku tvoří : 1. Kožní ambulance, 2. Kožní sanatorium 3. Estetická dermatologie. 1. Základem sanatoria jsou kožní ambulance, ve kterých lékaři ošetřují veškerá kožní onemocnění bez nutnosti doporučení praktického lékaře. Pacienti se telefonicky objednávají ...

Dietologické centrum. Služby v oblasti zdravé výživy: - Dietní intervence u chorob zažívacího traktu - Dietní intervence u civilizačních chorob - Dietní intervence u interních chorob - Dietní intervence u nespecifických potíží - Léčba obezity pomocí žaludečního balónku - Orientace v nabídce potravin na trhu - Podpůrná výživa při ...

Specializace na následující oblasti: Vybavení operačních sálů: - chirurgické lasery - operační stoly - osvětlení - chirurgické nástroje - a další. Lékařské přístroje: - EKG - EEG - Holtery - defibrilátory - monitorovací systémy..

Vývoj, výroba: -imunologické preparáty. -vakcíny..

Provádíme: - kompletní virologickou diagnostiku rozšířenou o některá další infekční agens.

Velkoobchod, prodej: - farmaceutické substance - přírodní extrakty - vitamíny - kosmetické suroviny..

Firma ViDiS s.r.o. nabízí: Systémy pro zdravotnictví: - pracovní stanice PACS - radiodiagnostika - archivace.

Zabýváme se vývojem, výrobou a servisem zdravotnické techniky. Specializujeme se na systém pro digitální záznam, analýzu a archivaci EEG/EP a polysomnografie.

Společnost Homolka Premium Care a.s. Vám nabízí profesionální služby a organizaci lékařských prohlídek v zázemí Nemocnice Na Homolce a jejích špičkových odborníků ruku v ruce s individuálním přístupem ke každému klientovi.

Prodej: - dentální spotřební materiál a přístrojové vybavení pro stomatologické ordinace, stomatologické kliniky, zubní laboranty a dentální hygienisty.

REKONDIČNÍ KŘESLA NOVINKA Jedná se o modernější verzi, nástupce rekondičních stolů, které jsme provozovali již od roku 1995. Při cvičení na rekondičních křeslech je zapojeno celé tělo /v tom je zásadní rozdíl od rek.stolů/. Nové je i to, že lze cvičit od rehabilitace k rekondici a nově se dají křesla používat jako posilovací stroje. Na ...

Dovoz, distribuce zdravotnických pomůcek pro obory: Ortodoncie: - zámky - kroužky - dráty - intra a extra orální příslušenství - lepidla - ortolaboratoř - kleště a nástroje - přístroje. Protetika: - izolační kapaliny - keramika - korunky a můstky - kořenové čepy - plastické měkké hmoty - pryskyřice - přístroje a ...

Provoz stomatologické ordinace. Nabízíme bezbolestné ošetření a léčba chrupu, kvalitní protetika a implantáty, péče o dásně a jejich léčba, estetická stomatologie, bělení zubů za využití moderních technik a postupů.

V příjemném prostředí naší zubní ordinace poskytneme Vám i Vašim dětem veškerou stomatologickou péči. Součástí služeb je i dentální hygiena, ortodoncie a zubní implantáty. Nabízíme kvalitní šetrnou péči, osobní přístup, prodlouženou ordinační dobu.

Dovážíme materiál vyráběný firmou Lascod používaný ve zdravotnických zařízeních a laboratořích.

Nabízíme stomatologická zařízení a potřeby.

Prodej a poradenství v oblasti estetické stomatologie a ortodoncie.

Nabídka služeb v oblasti estetické a záchovné stomatologie, parodontologie, dentální hygieny, bělení zubů, implantologie a stomatochirurgie.