Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
Společenské, zábavní a sportovní centrum DOMYNO nabízí: - relaxaci - saunu s odpočívárnou - solárium - tři solária rozšířena o nejmodernější náhražku přírodního opalování - Biosolárium - fitness - aerobic - spinning - kadeřnictví - masáže - kosmetika - pedikúra - manikúra. .

Stomatologie, dentální hygiena - ordinace centrum komplexní zubní péče - stomatologie - implantologie - ortodoncie - dentální hygiena.

Zdravotní pojišťovna MÉDIA (dále MÉDIA ZP) působí v oblasti veřejného zdravotního pojištění od prvního čtvrtletí roku 2009, a je tudíž nejmladší zdravotní pojišťovnou na českém trhu. Díky svému nízkému věku je MÉDIA ZP ve velmi dobré kondici, což jí umožní všem svým klientům poskytnout maximum z toho, co je systém zdravotního pojištění občanům ...

Komplexní veterinární služby pro zvířata - RTG, sono, laser, zubní ultrazvuk, čipování, prodej krmiv, posuzování DKK a DKL.

Specializujeme se na laserové operace očí. Zkušenosti s metodou Lasik od roku 1995. U nás najdete kvalifikované odborníky s osobním přístupem a to vše v příjemném prostředí. Laserové operace očí na unikátním zařízení. Konzultace před operací zdarma.

Naše klinika svým pacientům díky zkušenému a odbornému personálu, uplatňování nejnovějších léčebných metod a postupů, nejmodernějším technologiím, i individuálnímu přístupu ke každému pacientovi, nabízí kvalitní péči v celé oblasti ambulantní stomatologie určené pro děti i dospělé.

Internetový prodej přípravků pro podporu erekce.

Fitness Asketa Služby: - posilovna - aerobik - solárium - sauna - vířivka - fit bar - masáže.

Geriatrická klinika se zaměřuje především na léčbu nejčastějších problémů a nemocí ve stáří. Hlavním cílem, kromě diagnostiky a léčby, je i návrat soběstačnosti, možnost propuštění pacienta do domácího ošetření a zabránění rehospitalizací. Klinika se významně podílí na vzdělávání lékařů v geriatrii a také profesním vzdělávání zdravotních sester. ...

ORL abulance ušní, nosní, krční pro děti i dospělé. Možnost objednání i návštěvy bez doporučení praktického lékaře.

Společnost MEDIKOMPLEX PRAHA s.r.o. se zabývá komplexním zásobováním zdravotnickým materiálem.

Velkoobchod s farmaceutickými produkty, stavebními hmotami, mazivy, oleji a přísadami Vnitrostátní velkoobchod s farmaceutickými výrobky. Dovoz a vývoz výrobků z minerálních olejů. Dovoz a vývoz stavebnin ...

Pivní lázně BBB - projektování a provozování. Procedura s léčivými účinky, koupel s přísadami, ze kterých se vaří pivo, regenerace organismu na lůžku z ovesné slámy, kde dochází ke vstřebávání účinků z pivní procedury. Provozujeme hotelové wellness.

Veterinární nemocnice Libuš je zařízením s NONSTOP provozem a hospitalizační částí..

Zdravotnická technika a zařízení. Již od roku 1991 působíme jako distributoři a dodavatelé zdravotnických prostředků in vitro diagnostiky významných světových výrobců. Máme dvacetiletou tradici a zkušenosti v zajišťování dodávek přístrojů a diagnostických a kontrolních materiálů s kompletní podporou a servisem. Pracujeme dle normy ISO ...

Prodej, e-shop: - pomůcky pro diabetiky, pacienty postižené respiračními obtížemi - zdravotnický materiál

Výroba, dodávka: -zdravotnická technika.

Rozbory pitné a užitkové vody, včetně poradenství v oblasti řešení pitnosti. Možnost zaslání vzorku vody poštou, výsledky rozboru již za 48 hodin. Zvýhodněné ceny pro soukromé osoby, firmy a instituce.