Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Internetová lékárna OnlineZdravi.cz nabízí mnoho produktů pro Vaše zdraví krásu od spousty výrobců. Stále máme pro Vás připraveno zboží se zvýhodněnými akčními cenami, případně výhodným rodinným balením. Zboží je možné nechat zaslat na dobírku a nebo vyzvednout osobně v naší kamenné lékárně.

Prodej: - nová sluchadla - slevněná sluchadla se zárukou - kompenzační pomůcky a příslušenství - audiologická technika firmy Sennheiser. Komisní prodej sluchadel. Prodej Výkup funkčních starších sluchadel. Opravy sluchadel.

Prodej: - systémy pro rutinní i speciální radiodiagnostiku - systémy a zařízení pro dentální radiodiagnostiku - rentgenové přístroje a vyšetřovací nářadí - rtg zářiče, rentgenky a vysokonapěťové kabely - přístroje pro diagnostiku pomocí ultrazvuku - kostní denzitometry (rtg i ultrazvuk) - příslušenství radiodiagnostických pracovišť - ...

Výhradní distributor: -digitálních sluchadel firmy Widex A/S. Servis, opravy, seřizování: -sluchadel Widex.

R-centrum vzniklo jako unikátní zařízení relaxačního typu. Poskytujeme: - plavání v bazénu 25m - aquagymnastika - solná jeskyně - sauna. .

Svěřte své tělo a mysl péči, která Vám navrátí rovnováhu. Thajské masáže v Praze od profesionálů.

Rehabilitační studio. Rehabilitace, relaxace, masáže, rašelina..

PURO-KLIMA, a.s. Praha : 1.) realizace kompletních zdravotnických dodávek, zdravotnictví - projekty na klíč - zdravotnické technologické soubory pro jakákoliv oddělení, kliniky a provozy nemocnic v celé ČR** a SR**. 2.) samostatné dodávky standardní a špičkové techniky : - monitorovací i informační systémy - centrální sterilizace - rozvody ...

Laboratoř radioanalytických metod je akreditovanou zkušební laboratoří č.L 1015.Předmětem akreditace je stanovení stabilních a radioaktivních prvků ve všech typech pevných, kapalných a plynných vzorků metodami rentgenfluorescenční a gamaspektrometrické analýzy. Laboratoř radioanalytických metod provádí měření ...

Otehotnet.cz - největší specializovaný obchod, velkoobchod, dovozce, vývozce a e-shop s produkty pro podporu početí, otěhotnění.

Prodej zdravotních prostředků: - intervenční kardiologie - stenty, balónkové katétry (vysokotlaké, úzkoprofilové, standartní), vodící dráty, vadící katétry, diagnostické katétry, indeflátor - intervenční radiologie - EKOS ultrazvukem zrychlená trombolýza intrakraniální, periferní, embolizační částice, vodící dráty - kmenové buňky.

Interní ordinace. Ordinace interního lékaře.

VŠEOBECNÁ ZDRAVOTNÍ PÉČE. Všeobecné zdravotnictví -zajištění zdravotní péče v zahraničí -preventivní prohlídky -očkování -pohotovostní návštěvy u pacientů doma -soukromá zdravotní doprava. SPECIALIZOVANÁ ZDRAVOTNÍ PÉČE -rodinné lékařství -interní lékařství -pediatrie.

Kontaktní čočky : - aplikace kontaktních čoček - prodej kontaktních čoček - jednodenní, čtrnáctidenní, měsíční (dobarvovací, barevné) CIBA VISION, BAUSCH & LOMB, JOHNSON & JOHNSON, NEOMED - roztoky. Prodej : - skla - ZEISS, RODENSTOCK, ESSILOR, DIOPTRA - minerální, plastová, polykarbonát - multifokální, bifokální, ...

Odborné lékařské konzultace Preventivní vyšetření rakoviny kůže Laserové zákroky Kosmetologie Estetická medicína. LASEROVÉ ZÁKROKY Estetika obličeje a těla.

Catherine s.r.o. je specializovanou distribuční společností na trhu. Produkty: - sluneční brýle značky RELAX, AVANGLION, R2, POLAR GLARE, FEMME, LEVEL ONE, NEW LOOK, LEGGERO, D1, SKIP, FX SPORT - čtecí dioptrické brýle jsou dodávány v řadě +1 ; +1, 5 ; +2 ; +2, 5 ; +3 ; +3, 5 a +4 dioptrie. O používání tohoto výrobku by se měl uživatel ...