Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
Fitness centrum, club-klub. Nabídka služeb: - posilovna: - stroje DAVID na posilování a rehabilitaci, proti bolestem páteře a zlepšení kondice. - možnost individuálního programu pod odborným vedením - aerobic: - hodiny zaměřené na spalování tuků, zpevnění problémových partií - kondiční cvičení dle přání klientů - zdravotní cvičení ...

Zdravotní pojišťovna. Úřední hodiny na pobočce: Pondělí: 08:00 - 16:00 hod. Prodloužená pracovní doba do 17:00 hod. pro příjem pojištěnců a hlášení změn. Úterý: Pro veřejnost zavřeno. Příjem písemností je možný v době od 08:00 hod. do 16:00 hod. Středa: 08:00 - 16:00 hod. Prodloužená pracovní doba do 17:00 hod. pro příjem ...

Prodej, servis: -zdravotnické, lékařské přístroje, technika. Produkty: -elektrokardiografy -ergometrie -holtery EKG -EKG elektrody -EKG příslušenství -holtery tlaku -dopplery -defibrilátory -spirometry -počítačové EKG -termopapírové EKG -ergometrie -diagnostické ultrazvuky.

Santé s.r.o. - soukromá zdravotnická síť. Nabízí: - LINKA SANTÉ 1212 - individuální preventivní a léčebná péče - závodní preventivní péče - rehabilitace - relaxační pobyty - benefity - salon Santé.

Společnost IZIP, a. s. byla založena v roce 2001, tehdy ještě měla právní formu společnosti s ručením omezeným. Vzhledem k rostoucí velikosti, rozvoji a významu systému elektronických zdravotních knížek se majitelé společnosti rozhodli od 1. 1. 2006 ještě více zvýšit transparentnost celého systému transformací na akciovou společnost. V souvislosti ...

Vybavení nemocnic zdravotní technikou: -zmrazovací a chladící zařízení -inkubátory -laminární boxy -osmometry.

Dovoz a distribuce zdravotních přípravků proti opruzení a oděru na silikonové bázi Glide4You a lubrikačních gelů značky DOER MEDICAL - Silk a Aloe Vera

Nabídka klasické relaxační masáže, manuálního liftingu obličeje, anticelulitidové ozónové masáže, indické antistresové hlavy... Dopřejte si hodinku odpočinku při masáži - na chvíli zapomenete na celý svět, tělo i mysl si odpočine a zregeneruje a Vy budete jako znovuzrození.

Provoz nestátního zdravotnického zařízení se specializací na vnitřní lékařství, fyzioterapii a revmatologii.

Ájurvédská medicína, konzultace a poradenství. Nejstarší léčebný systém na světě. Přírodní bylinná léčba. Velký důraz na prevenci a neustálou podporu zdraví za pomoci vyvážené stravy, pozitivního myšlení, životního stylu atd.

Zdravotnické zařízení poskytuje služby v oborech: - interna - kardiologie - diabetologie - endokrinologie - neurologie - chirurgie - plastická chirurgie - urologie - ortopedie - ARO - rehabilitace - lékárna.

Vývoj a výroba elektronických zařízení. Montáž a opravy elektrotechnických výrobků. Elektrické: - měřicí - testovací - kontrolní zařízení - lékařské přístroje. Přístroje a zařízení na automatické zpracování dat. Výroba elektronek a jiných elektronických součástek. Přednostně se ale naše ...

Ayurmedic Ceylon - centrum masáže Praha relaxační ajurvedské a shiatsu masáže. Ajurvéda Váš jedinečný prostředek k relaxaci a regeneraci organismu - dárkové poukazy, reflexní terapie Aromaterapie Kosmetika. Pomoc při odstranění bolesti zad a kloubů, celulitidy, vypadávání vlasů.

E-shop, elektronický obchod. Nabízíme: - zdravotnické potřeby - invalidní vozíky - polohovací lůžka - tlakoměry - glukometry - toaletní křesla a nástavce. Dále nabízíme: - bandáže, - kompresní punčochy - berle - hole - chodítka - lyžiny - madla - cvičební míče - zdravotní obuv - sedačky do vany.

Územní středisko záchranné služby. Zajišťuje přednemocniční neodkladnou péči na územní hlavního města. Doplňkovou složkou je letecká zdravotnická záchraná služba, která zasahuje v Praze, Středočeském kraji a v noci na celém území republiky.

Velkoobchod, prodej: -optika (brýlové obruby, čočky).

Zdravotní zařízení poskytující lékařskou péči v oblasti alergologie, imunologie, neurologie, akupunktury a vnitřního lékařství.

Psycholožka, terapeutka a lektorka intuitivní terapie. Profesionální psychologická poradna, konzultace a psychoterapie se zaměřením na rozvoj osobnosti a sebepoznání. Pomoc lidem v obtížných životních situacích s využitím velkého množství technik intuitivní terapie: celostní a hlubinná terapie, pomoc na cestě individuace, práce se sny a symboly, ...

Nabídka komplexní fyzioterapie Jednotlivé výkony: - rehabilitační masáže - mobilizace páteře - mobilizace pohybového aparátu - rehabilitační reflexní masáže - masáže relaxační - léčba ultrazvukem - lymfodrenáž při lymfoedémech.

Regenerační a relaxační studio. Soukromé lékařské zařízení, kosmetický salon pod dohledem lékaře: - celulitida - masáže - kosemtika.

Santera, studio pohybu a relaxace. Nabízíme cvičení, formování postavy, hubnutí a relaxace. U nás najdete cvičební stoly, bodystyling - elektrostimulační cvičení, lymfodrenáže.

Solárium, kadeřnictví, masáže. Floating: - tato velmi neobvyklá metoda relaxace nabízí velmi rychlé uvolnění těla i ducha, dosáhneme ho asi hodinovým pobytem ve floating tanku naplněném teplou, hustou a slanou kapalinou, která nadnáší tělo a imituje tak do značné míry stav beztíže.