Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Besins Healthcare – francouzská farmaceutická společnost zabývající se vývojem a výrobou léčivých přípravků pro obory gynekologie, andrologie a endokrinologie.

Společnost Ortotechnika, a.s. je nestátní zdravotnické zařízení, které se zaměřuje na výrobou ortopedických pomůcek. V našem širokém sortimentu naleznete protézy, ortézy, bederní pasy, obličejové masky, ortopedické vložky, rehabilitační pomůcky, francouzské hole, ortopedické pomůcky či obinadla. Výroba, prodej: - ortopedické pomůcky na ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Výroba zdravotnických prostředků -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Výroba chemických látek a chemických směsí nebo předmětů a kosmetických přípravků

Všeobecné dermatologie s estetickou medicínou. Klinika je unikátní nabídkou služeb v oboru dermatologie.

V naší interní ambulanci na Praze 3 poskytujeme širokou škálu zdravotnických služeb. Absolvovat u nás můžete kupříkladu vyšetření EKG, nefrologické vyšetření či předoperační vyšetření.

Zajišťujeme komplexní péči v oboru všeobecné praktické lékařství, pravidelné preventivní prohlídky, očkování pravidelné i nepovinné, pracovnělékařské prohlídky na žádost zaměstnavatele. V zájmu zvýšení komfortu pacientů máme zaveden systém telefonického objednávání. I v případě zdravotního problému nově vzniklého během dne doporučujeme zavolat, ...

Jsme nestátní stomatologické zařízení na Praze 1, poskytující široké spektrum všech stomatologických výkonů.

Vítejte na stránkách zubní ordinace LaDenta. Nabízíme Vám komplexní stomatologickou péči pro dospělé i děti. Zaměřujeme se především na estetickou stomatologii, endodoncii a protetiku.

Provozujeme solnou jeskyni. Slouží k léčbě stálých zdravotních problémů jako je astma, chronické onemocnění dýchacích cest, záněty horních i dolních cest dýchacích a respirační alergie. Dále dermatologická onemocnění, kožní alergie, dermatitidy a snížené funkce štítné žlázy.

Prevence, diagnostika a terapie nemocí koček, psů a drobných savců.

Jsme sportovní fyziocentrum s patronací lékařů, ortopedů. Můžete u nás cvičit samostatně nebo individuálně s osobním fyziotrenérem. Každý den pořádáme zábavné kruhové tréninky. Disponujeme vlastní rehabilitací a fyzioterapií. Provádíme sportovní a relaxační masáže, shiatsu, manuální lymfodrenáže a kineziotaping. Věnujeme se také výživovému ...

Master Smile s.r.o. Dental Lounge – lounge-studio profesionální péče o úsměv. Udržovaný úsměv je novým fashion trendem. Mnoho lidí si myslí, že péče o zuby nevyžaduje žádné úsilí, protože zubní pomůcky udělají vše místo nás. A proto chybí kultura řádné péče o chrup! Z toho důvodu se čištění zubů v Master Smile® přetváří v dokonalost, která ...

Kosmetické služby s přírodní francouzskou kosmetikou GERnétic, celotělové zábaly (detoxikační, proti celulitidě), zeštíhlující programy, lymfatické masáže, relaxační a zdravotní masáže, shiatsu a TČM, masáže pro těhotné, masáže a cvičení při neplodnosti, terapie.Prodej kosmetiky GERnétic a přípravků Diochi.

Navštivte náš zdravotnický obchod Medihum.cz s širokou nabídkou zdravotnických potřeb. V nabídce máme velký výběr přístrojů a jiných potřeb pro lékaře a zdravotnická zařízení.

Oční ordinace MUDr. Jitka Pechová

Pracuji jako psycholog a psychoterapeut, nabízím psychologické poradenství a pomoc ve složitých životních situacích, pakliže se potýkáte s depresí či úzkostí, máte vztahové nebo rodinné problémy, nezvládáte své duševní onemocnění anebo poruchu.Pokud potřebujete pomoc psychologa, kontaktujte mě.

Stomatologická ordinace poskytující služby z oblasti preventivní a záchovné stomatologie, stomatochirurgie, protetiky a dentální hygieny.

Výroba a prodej jednorázových dětských plen, plen pro dospělé, přebalovacích podložek, vlhčených ubrousků a pod.

Provozujeme laboratoř specializovanou na odborné provádění DNA testů. Nabízíme testy otcovství, mateřství a jiných typů biologické příbuznosti. Součástí naší nabídky jsou testy DNA zaměřené na zdraví.

MCDental. Zubní ordinace Praha. Příjemný přístup, kvalitní, profesionální a bezbolestná zubní péče

Ordinaci dentální hygieny Novodental na Praze 6 Veleslavín poskytuje služby dentální hygieny, Air flow (pískování zubů), ordinační i domácí bělení zubů. Věnujeme se také pacientům s rovnátky, dětským pacientům, prevenci a léčbě parodontitidy.

Kvalitní a spolehlivé služby v oblasti stomatologie! Pokud potřebujete své zuby vyléčit či spíše vyžadují Vaše zuby estetické vylepšení, pak neváhejte a navštivte nás! Více info na dsmile.cz!

Stylové sluneční brýle, které si může dovolit skutečně každý - eshop, kde jsou stylové sluneční brýle a spokojený zákazník na prvním místě - skvělé ceny, jednoduchý nákup, pohodlná reklamace nebo vrácení zboží - při nákupu nad 1 000, -Kč poštovné zdarma