Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Prodej, e-shop, eshop: - nejkvalitnější přístroje pro veterinární praxi.

Veterinární klinika. Služby : -preventivní péče -očkování odčervování, čipování, preveventivní prohlídky -péče o nemocné, krátkodobá hospitalizace. Široké spektrum operací: -kastrace -operace v dutině břišní -ortopedické operace včetně řešení -zlomenin kostí -kožní -oční.

-Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Výroba krmiv, krmných směsí, doplňkových látek a premixů -Velkoobchod a maloobchod

Veterinární klinika nabízí odbornou veterinární péči zajištěnou zkušeným veterinárním týmem za pomocí moderních přístrojů a vybavení. Rozsáhlé možnosti diagnostiky, plně vybavený operační sál. Krátkodobé i dlouhodobé hospitalizace. Pohotovost.

Veterinární klinika Břevnov Zajišťuje kompletní poradenskou, preventivní a léčebnou službu pro Vaše miláčky. Veterinární klinika Břevnov nabízí: RTG a skiaskopie Sonografie Endoskopie EKG Laboratorní diagnostika Alergologické testy a imunologické testy Inhalační anestezie a pooperační hospitalizační boxy Stomatologická péče ...

VETERINÁRNÍ KLINIKA. -preventivní medicína -interní medicína -nemoci plazů (želvy, ještěři, hadi) -kvalitní přístrojové a laboratorní veterinární vyšetření zvířat a plazů. KOMLEXNÍ VETERINÁRNÍ PÉČE. Interní medicína: -kardiologie, EKG* -alergologie -neurologie -endokrinologie -urologie.

E - shop - chovatelské potřeby - krmiva Veterinární ordinace

Veterinární klinika, veterinární ošetření.

Veterinární ordinace: - komplexní veterinární péče Naše služby: - vakcinace - odčervení - čipování a tetování - vydávání pasů EU - atesty - zhotovení RTG DKK a DKL a posouzení u mnoha plemen - ortopedická poradna pro rostoucí zvířata - posuzování očních vad pro chov - těhotenská poradna vč. sonografie - ...

Služby: - masáže - relaxační masáže - rekondiční masáže - lymfodrenáž nohou.

Prodej zdravotnických punčoch, ortopedických pomůcek a jiných zdravotnických potřeb.

ORL ambulance pro dospělé a děti Komplexní ORL péče a diagnostika. Endoskopické vyšetření nosu, nosohltanu, dutiny ústní, hltanu a hrtanu. Diagnostika a léčba poruch sluchu.

Sebeozdravná klinika pomáhá léčit psychické bolesti, fyzické nemoce, deprese a další obtíže. Terapeutická Metoda RUŠ, výživové poradenství a tělesná kondice.

Nabízíme služby pasivního odpočinku v příjemném prostředí, doprovázené těmi nejlepšími odborníky v oblasti péče o tělo.

Veterinární klinika. Služby: - poskytujeme preventivní péči a léčbu psů, koček i drobných zvířat. Provádíme očkování, čipování a registraci čipů do databází. Vystavujeme pasy, provádíme chirurgické zákroky, SONO vyšetření, vyšetření krve, moči, mikroskopické a dermatologické vyšetření.

Prodej: - ortopedické pomůcky - rehabilitační a kompenzační pomůcky - epitézy - kompresivní návleky pro popálené, lymfedémy a po liposukcích - pomůcky pro následnou péči ( chodítka, nástavce na WC**, vozíčky ).