Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Kadeřnictví, kosmetika, masáže, manikúra

Oční ordinace MUDr. Daniely Rybářové.

Maloobchodní prodej zdravotnických pomůcek, zdravotní obuvi, plaveckých pomůcek, bandáží, ortéz, zdravotních polštářů a míčů.

Homeopatická poradna Interní ordinace Praktický a tělovýchovný lékař

Laboratorní vyšetření a analýzy nezávadnosti surovin a potravin původu živočišného a rostlinného.

K dispozici je gynekologické, porodnické a pediatrické oddělení. Nabízíme: - předporodní kurzy - novorozenecké kurzy - 3D ultrazvuk

Nabízíme profesionální služby estetické medicíny na klinické úrovni.

Ústav lékařské kosmetiky: - korektivní dermatologie - epilační laser - cévní laser - kosmetické služby - dekorativní hypoalergenní kosmetika.

Ústav hematologie a krevní transfuze v Praze představuje unikátní spojení výzkumu (šesti výzkumných oddělení) s klinikou (čtyři oddělení) a s vysoce nadstandardní specializovanou transfuziologickou částí (4 oddělení).

Plastická a estetická chirurgie: - estetické operace zaměřené na problematiku stárnutí - operace vrozených vad a odchylek - zákroky modelující postavu - endoskopické operace.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej spotřebního lékařského a laboratorního materiálu; výroba a opravy lékařských přístrojů, nástrojů a zdravotnických potřeb. Velkoobchod s potřebami pro dentisty, laboratoře, nemocnice, lékárny, vč. zdravotnických přístrojů a ortopedických výrobků.

Bandáže, ortézy a podpatěnky švédské firmy Rehband jsou na našem trhu již od roku 1993.

Dodávka - analyzátory pro laboratoře - diagnostické soupravy Dovoz a distribuce - zdravotnický materiál - léky - oftalmologie

Zdravotnické potřeby, prodej. Nabízíme produkty těchto firem: ambulantní měřiče tlaku měřiče tlaku pro zátěžová vyšetření

Provoz ortopedické ambulance. Poradna pro poranění kolenního kloubu. Provádění artroskopických operací.