Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Oční optika. Maloobchod, prodej, zhotovení: - brýle dioptrické, - sluneční brýle i v dioptrickém provedení - sportovní dioptrické brýle - doplňky, opravy brýlí. Služby: - měření zraku.

Kardiologie. Kardiologická ambulance. Kardiologická ordinace. Služby: - měření tlaku - měření EKG.

Městský plavecký areál - bazén 25m - tobogany - vířivka - relax - bistro - masáže - spinning - fitness. Telefon recepce - 311 514 401.

Veterinární klinika. Veterinář.

Lékárna, distribuce: -léčiva -zdravotnické potřeby.

Zdravotnické zařízení: -specializace ušní. Poradenské centrum. Specializovaná vyšetření v Praze. Internátní zařízení pro děti.

Kožní lékař: -ordinace specialisty -dermatovenerologie -léčebná kosmetika.

Lékař: -psychiatrická a homeopatická ordinace.

Oční optika. Registrované nestátní zdravotnické zařízení v oboru ortometrista, měření zraku.

Mamodiagnostické centrum. Zdravotnické zařízení specializované na komplexní diagnostiku onemocnění prsu.

Služby: -optika -prodej dioptrických a sportovních brýlí.

Prodej, výroba: -veterinární léčiva -veterinární přípravky -krmiva a krmné směsi.

Veterinární ošetřovna: -veškeré vakcinace -vyšetření RTG -zubní kámen odstranění ultrazvukem -magnetoterapie -chirurgické zákroky -ošetření zuby. Ordinační hodiny: po-čt 16.00-18.00.

Český Červený kříž. Organizace poskytuje zdravotnické, záchranné, sociální a humanitární služby, organizuje a podporuje sociální a zdravotní výchovu mládeže.