Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky - léčiva.

Centrum pediatrie s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře pro děti a dorost.

Gynekologická ambulance Jednodenní chirurgie Studio Dědkov

Logopedie Vysočina s.r.o. provozuje logopedickou kliniku, kde se snaží léčit opožděný vývoj řeči, vývojovou dysfázii, dyslalii, mutismus a jiné poruchy ve vady řeči dětí.

První radiologická s.r.o. je nestátní zařízení zaměřující se na teleradiologii.

Chirurgie Kamenice s.r.o. provozuje chirurgickou ordinaci, zabývá se cévní chirurgií a sonografií.

Služby: -zdravotnické středisko -praktický lékař pro dospělé -praktický lékař pro děti a dorost -chirurgie -gynekologie -zubní lékař -rehabilitace.

Stomatologie Myjavcová s.r.o. provozuje ordinaci zubního lékaře pro děti a dospělé.

Stomatologická ordinace - estetická stomatologie - dentální hygiena.

Služby: -klinická neurologická a přístrojová vyšetření -kosmetické zákroky -aplikace botulotoxinu -mezoterapie -injekční lipolýza.

Fyzioterapie, McKenzie diagnostika a terapie, certifikované kurzy ACT metoda, diagnostika funkce pánevního dna u žen, - inkontinence, neplodnost, respirační fyzioterapie asymetrický motorický vývoj u kojenců a batolat, polohová plagiocefalie u novorozenců a kojenců, Masérské, rekondiční a regenerační služby.

MUDr. Dobeš s.r.o. provozuje ortopedickou ordinaci.

Jsme veterinární klinika specializující se na medicínu malých zvířat – psů, koček a drobných savců.

MUDr. Jiří Pulec provozuje ordinaci všeobecného praktického lékaře pro dospělé.

PhDr. Jana Lorencová se zaměřuje na psychologii, psychoterapie a koučink.

MUDr. Markéta Macková provozuje ordinaci všeobecného praktického lékaře.

Služby, prodej: - měření zraku - prodej a zhotovení brýlí - aplikace kontaktních čoček - sluneční brýle - doplňkový sortiment - opravy brýlí.

Ambulantní a pobytové sociální služby pro osoby s mentálním a kombinovaným postižením Kapacita: -30 míst na denním stacionáři -28 míst na týdenním stacionáři. Stravování: -jídlo se dováží -dostávají svačinu, oběd a odpolední svačinu, popř.večeře pro celodenní pobyt -v případě potřeby dietní strava. Služby: -individuální plán ...

MDDr. Kristýna Pavlíčková provozuje ordinaci zubního lékaře.