Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Manuální a přístrojová lymfodrenáž. Kavitace. Kolagenárium. Kolárium. Kardiozóna a posilovna. In body 270. Výživové poradenství.

Lékárna lemon. Eshop, maloobchod, prodej: - léky, léčiva - doplňky stravy, vitamíny. - zdravá výživa

Služby: -kryoterapie, kryolipolýzy a léčba celulitidy.

Společnost ENVIRO - EKOANALYTIKA s.r.o. se sídlem ve Velkém Meziříčí již od roku 1993 poskytuje komplexní služby v oblasti ochrany a tvorby životního prostředí při trvalém zvyšování péče o životní prostředí. Zaměřujeme se především na vodohospodářské práce, laboratorní služby, geologické, sanační a dekontaminační práce, rekultivace skládek a ...

Aquapark Vodní ráj je největší aquapark na Vysočině. Skládá se z venkovní a vnitřní části, wellnes a sportoviště. Venkovní část: - velký rekreační bazén - plavecký bazén - dětský bazén - dětské brouzdaliště - řada atrakcí - tobogány, skluzavky... a další. Vnitřní část: - velký rekreační bazén - vířivý bazén k relaxaci - dětské ...

Intuitivní masáže a tantra doteky na míru - celotělová, indická masáž hlavy, reflexní masáž chodidel, sportovní a rekondiční masáže. Hodiny pilátes a jógy.

Aplikace, výroba a opravy ortopedické obuvi -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Výroba zdravotnických prostředků -Pronájem a půjčování věcí movitých

Maloobchod: -farmaceutické přípravky -léky, léčiva -veterinární léčiva.

Masáže pro muže i ženy. Výuka tantrické masáže – pro soukromé využití.

Maloobchodní prodej: -barvy, laky, chemie -kosmetika, parfumerie -galanterie -zdravotnické zboží -papír -školní potřeby -hračky -dárkové zboží.

Maloobchodní prodej: -drogerie -kosmetika -zdravá výživa.

Relaxace v klidném a příjemném prostředí - finská, solná, parní sauna, Kneipův chodník, vířivá vana pro dva, ochlazovací bazén, masáže, zábaly, arjuvédské masáže, prodej indického koření a přírodní kosmetiky.

Místo pro uvolnění a odpočinek: - kosmetické služby4 - esenciální terapie na míru - masáže.

Relaxační, rekondiční, medové, thajské i anticelulitidové masáže, Dornovu a Breusseovu metodu, baňkování či masáže lávovými kameny.

Laboratoř agrogenomiky. Výzkum, vývoj, inovace a poradenství v oblasti živočišných biotechnologií.

3D návrhy na vybavení - kanceláře - sklady - třídy - ordinace - prostory pro komerční využití - včetně poradenské činnosti - poskytují náhradní plnění Prodej, dodávka a montáž - kancelářský nábytek - kancelářská křesla - pracovní a jednací židle - poskytují náhradní plnění Prodej, dodávka a montáž - zdravotnický ...

Lékařské zařízení První plícní s.r.o. jak již název napovídá zabezpečuje svým pacientům odbornou lékařskou péči v oboru plicního lékařství. V naší ordinaci poskytujeme odborná plicní vyšetření včetně komplexního vyšetření funkce plic. Naleznete nás na adrese Vltavínská 1289/10, Třebíč, Horka-Domky. Plicní ordinace, ambulance: - pneumologie a ...

Služby: - homeopatická poradna - Bachova květová terapie - kraniosakrální terapie - arteterapie - masáže.

E-shop se značkovými slunečními brýlemi

Služby: - masáže - klasické, regenerační, sportovní, reflexní, lymfatické - baňkování.

Oční optika - měření zraku - aplikace kontaktních čoček - multifokální brýle.

Veterinární ordinace Polná poskytuje vakcinace, odčervení, čipování zvířat, odstranění zubního kamene, pohotovost, léčba interních onemocnění, vyšetření krve na místě, RTG a SONO vyšetření.