Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
GrandOptical prodej brýlí, které můžete mít snadno a rychle.

Provoz dietologického centra. Nabízíme péči, podporu a poradenství cílené na redukci váhy.

Poskytujeme videa s cvičením, doporučíme správnou kombinaci potravin na základě individuálních stravovacích potřeb.

Prodej: -zdravotnické potřeby -obvazový materiál -inkontinentní pomůcky -kolostomické pomůcky -tonometry, glukometry -kompresivní punčochy -návleky, bandáže, ortézy -chirurgické nástroje, čepelky. Výdej: -veškerý zdravotnický materiál na poukazy.

Služby: -široký výběr brýlových obrub a skel -aplikace kontaktních čoček -jednoduché opravy a čištění brýlí na počkání. Maloobchod, prodej: -lupy, mikroskopy, dalekohledy, barometry -hotové čtecí brýle, brýlová pouzdra -brýlové předvěsy, utěrky skel, řetízky -roztoky ke kontaktním čočkám.

Velkoobchod, prodej: -zdravotnické kompenzační pomůcky -hole-dřevěné, duralové, stavitelné, skládací -berle-francouzské, podpažní -chodítka-pevná, kloubová -nástavce na WC-10 cm, 15 cm -sedačky-do van, na vany -bandáže-kolenní, bederní -záchytná madla -klozetová křesla -zdravotnický materiál -obvazový ...

Vedení společnosti, centrální sklady, fakturace, účtárna. Obchodní oddělení: -bezplatná linka tel.800136136 Velkoobchod, maloobchod: -zdravotnické a hygienické potřeby a pomůcky.

Lékárna. Prodej: -léčiva -drogistické zboží.

Lékárna - ústavní lékárna (Pavilon 13). Lékárna - výdejna u vrátnice (Pavilon 9 VSTUPNÍ): tel.: 566 801 565, po-pá 7-16

OZP - Oborová zdravotní pojišťovna zaměstnanců bank, pojišťoven a stavebnictví (č.207). Služby: -zdravotní pojištění.

Prodej: -široký výběr brýlových obrub a slunečních brýlí světových výrobců -brýlová skla s antireflexní úpravou, bifokální, multifokální, fototropní -roztoky, pouzdra, lupy, dalekohledy.

Služby: -optika. Prodej: - sluneční a dioptrické brýle - kontaktní čočky a dalekohledy.

Vlastník budovy polikliniky. Poliklinika - zabezpečení provozu zdravotnického zařízení: - zubní lékaři - stomatologická ambulance - ordinace praktického lékaře - ordinace dětského lékaře, pediatrie - ordinace odborného lékaře: - oční ordinace - ORL - ušní, nosní, krční - gastroenterologie - endokrinologie - interna.

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra České republiky.

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra České republiky.

Masérské, rekondiční a regenerační služby. Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor. Mateřská škola, školka.

Pobočka Maloobchod, e-shop, služby: -léky, léčiva -léčebná kosmetika - AVENE, VICHY, BIODERMA -pravidelné tématické akce s bezplatnou lékařskou konzultační činností -rychlé zajištění léčiv, která nejsou na skladě.

Výroba: -buničina vata -hygienické potřeby vložky -papírenská výroba.