Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky - léčiva.

Stomatologie Myjavcová s.r.o. provozuje ordinaci zubního lékaře pro děti a dospělé.

Jsme veterinární klinika specializující se na medicínu malých zvířat – psů, koček a drobných savců.

Mgr. et Bc. Kateřina Matějková se zaměřuje na spirální stabilizace, fyzioterapie a rehabilitace.

Mgr. Jana Szendrei provozuje ordinaci pro zrakovou terapii.

HB MEDICAL s.r.o. provozuje ordinaci všeobecného praktického lékaře pro dospělé.

MUDr. Věra Hejzlarová s.r.o. provozuje ordinaci všeobecného praktického lékaře pro děti a dorost.

Informační a poradenské centrum Vysočina o.p.s. se zaměřuje na integraci cizinců, provázení pěstounských rodin, pedagogické a psychologické poradenství a na logopedii.

Mgr. Miroslava Formanová se zaměřuje na fyzioterapii, masáže, tejpování a na laseroterapii.

Ordinace praktické lékařky pro děti a dorost. Poskytujeme lékařské služby v oblasti pediatrie včetně prohlídek, standardního i nadstandardního očkování a vystavování lékařských potvrzení.

MedicalRay s.r.o. provozuje radiologické pracoviště na poliklinice v Chotěboři.

Leona Burkoňová se zaměřuje na masáže, výlety, pobyty, pohybové kroužky, lyžování, hlídaní dětí a tábory.

DiS. Simona Doležalová poskytuje služby dentální hygieny ve své ordinaci v obci Ždírec nad Doubravou: - odstranění zubního kamene, pigmentací a plaku - Air polishing - pískování zubů

Mobilní masáže - sportovní, rekondiční, relaxační masáže, deep massage, Dornova metoda, Breussova masáž, tejpování, lymfotaping a baňkování.

Gastroenterologická a interní ambulance MUDr. Aleš Bílek je lékař zabývající se gastroenterologii, vnitřním lékařstvím, klinickou výživou a intenzivní metabolickou péčí. Ordinační hodiny: Pondělí 7:00 - 11:30, 12:00 - 15:00 Úterý 7:00 - 11:30, 12:00 - 15:00 Středa 7:00 - 11:30, 12:00 - 15:00 Čtvrtek 7:00 - ...

Služby: - přednášky o osobním rozvoji - ayurveda - jídlem ke zdraví - osobnostní poradenství a konzultace osobního rozvoje - olejové masáže pro ženy - podpora zdraví a vitality pro ženy