Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
PhDr. Michaela Cyprichová provozuje pedagogicko-psychologickou poradnu.

MUDr. Eva Pupíková provozuje ordinaci praktického lékaře pro děti a dorost.

MUDr. Martina Filgasová provozuje ordinaci se zaměřením na oblasti diabetologie, endokrinologie, interní medicínu.

Bc. Lenka Vrlová, DiS. je porodní asistentka, která poskytuje předporodní kurz, těhotenskou poradnu, doprovod k porodu, poporodní návštěvu a laktační poradenství.

MUDr. Veronika Veselá se zaměřuje na obor rehabilitační a fyzikální medicíny.

MDDr. Kateřina Czudková provozuje zubní ordinaci v Kroměříži.

Masážní studio Ráj - klasická masáž - ABS masáž - reflexní terapie plosky nohy - masáž lávovými kameny - manuální lymfatická masáž - Dornova metoda - Breussova masáž - zdravotní skupinové cvičení (Redcord, Bosu, SM-systém)

Rekondiční a regenerační masáže. Baňkování. Dornova metoda.

Masážní salon Služby: - masérské, rekondiční a regenerační služby - masáže klasické - masáže plosek nohou - detoxikační masáže.

Hotel Krystal. Složení pokojů: - 12x dvoulůžkový - 2x apartmán. Wellness centrum: - whirlpool - sauna - masáže.

Druidské masáže. Masáž: - druidská celého těla - základní masáž - záda a šíje - lávové kameny - aromaterapeutická - relaxační - sportovní - reflexní masáž chodidel, nohou, rukou - uvolňující masáž obličeje, hlavy, šíje. Bylinný zábal na záda. Používám výhradně přírodní ingredience.

Sanaplasma je biofarmaceutická společnost s ústředím ve Švýcarsku. Naším posláním je bezpečný a efektivní odběr lidské krevní plazmy určené k frakcionaci založený na důvěrném partnerství s dárci plazmy.

Svět zdraví. Služby. - metabolická diagnostika KNT od RNDr. Petra Fořta - základní diagnostika organismu na přístroji Tanita.

Lékárna Lemon. Eshop, maloobchod, prodej: - léky, léčiva - doplňky stravy, vitamíny. - zdravá výživaUherský Brod

Lékárna. Prodej: -léky, vitamíny -čaje -kojenecká výživa -kosmetika s léčebným účinkem.

Lékárna lemon. Eshop, prodej: - léky, léčiva - doplňky stravy, vitamíny. - zdravá výživa.

Lékárna Lemon. Eshop, maloobchod, prodej: - léky, léčiva - doplňky stravy, vitamíny.

Zdravotnictví: -praktický lékař pro děti a dorost, dětská lékařka, dětský lékař -pediatrie. Další ordinace: -Fryšták-Horní Ves, Ke Skalce 314 tel.: 577911244 -Lukov, Hradská 1 tel.: 577116106 .

Kompletní kosmetické služby. - ošetření pleti - úprava obočí - barvení obočí a řas - epilace. Prodej kosmetiky pro domácí použití. Další služby: - liftingové ošetření - masáže obličeje, krku, dekoltu - reflexní masážní terapie - sportovní masáž celého těla aj.

v oblastech dermatologie, gynekologie a neinvazivní chirurgie s využitím nejmodernější laserové technologie. Moderní laser Fotona SP Dynamis. Naše služby: - omlazení pleti a zastavení stárnutí - vaginální rejuvenace - léčba inkontinence - menopauza - odstranění chrápání - akné a jizvičky - jizvy a strie - znaménka - ...

Nejlevnější optika na trhu. Široký výběr brýlových skel a obrub. Měření zraku.

Nejlevnější optika na trhu. Široký výběr brýlových skel a obrub. Měření zraku.

Nejlevnější optika na trhu. Široký výběr brýlových skel a obrub. Měření zraku.

Nejlevnější optika na trhu. Široký výběr brýlových skel a obrub. Měření zraku.

Relaxační a regenerační masáže: - lávovými kameny - čokoládová - indická masáž hlavy - peeling těla - aromaterapeutická masáž.