Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Ubytování: - apartmány - celá chalupa (10 lůžek). Služby: - finská sauna - masáže - venkovní bazén.

Stomatologická ordinace. Pravidelné preventivní prohlídky dětí i dospělých. Ošetření, vytržení zubů. RTG zubů. Bělení zubů.

Laboratoř - zkoušení potravin, vod, kosmetických produktů - certifikace potravin a potravinářských výrobků - inspekční činnost v oblasti hygieny potravin.

Ortopedie. Zdravotnictví: -centrum pro ortopedii, artroskopii a sportovní traumatologii -ortopedická ambulance. Ordinační hodiny: - Pondělí - 7.00-12.00, 13.00-15.00 Úterý - 7.00-12.00, 13.00-17.00 Středa protetická ambulance 7-12 (lékař operační den) Čtvrtek - 7.00-17.00 (operační den pracoviště Moravská) Pátek ...

Oční optika. Výroba: -dioptrické brýle. Prodej: -dioptrické a sluneční brýle -brýlové obruby -přeměření zraku -roztoky na čočky.

Nestátní radiodiagnostické zdravotnické zařízení: -skiagrafická (rentgenová ) vyšetření -sonografická vyšetření -ultrazvuková denzitometrie.

Rehabilitační stacionář pro děti. Poskytované služby: - fyzioterapie - logopedie - speciální pedagogická péče (předškolní vzdělávání).

Společnost Vodovody a kanalizace Kroměříž, a.s. zajišťuje provozování vodovodů a kanalizací a také dodávku pitné vody. Dále mezi naše služby patří zřizování vodovodních přípojek, vytyčení vodovodu, napojení na kanalizaci, čistění kanalizací, rozbory vod a také autodoprava. Sídlo firmy se nachází na adrese Kojetínská 3666/64, Kroměříž. Vodovody ...

Zdravotnické zařízení zaměřené na poskytování fyzioterapeutických služeb. Centrum pro rehabilitaci a fyzioterapii. Služby: -ošetření akutních a chronických bolestivých stavů -vojtova reflexní lokomoce -cvičení pro těhotné ženy -preventivní programy -doplňkové služby: -masáže reflexní -masáže klasické, rekondiční -terapie ...

Veterinární klinika, veterinář: -pro malá zvířata. Ordinační hodiny: -po-pá 8-18 -so 9-12 -ne 16-18. Akutní případy: -pohotovost, tel.:724922955.

Oční optika. Výroba, prodej: - dioptrické brýle. - vysoce kvalitní brýlové obruby. Používáme přesná brýlová skla Rodenstock Business Partner.

Oční optika. Výroba: -brýle na předpis -kontaktní čočky. Prodej: -sluneční brýle -brýlové obruby a skla -pouzdra na brýle -čistící prostředky. Služby: -oprava brýlí na počkání.

Zdravotnictví: -praktický lékař pro děti a dorost, děská lékařka, dětský lékař -pediatrie.

MASÁŽE Gajdůšek. Masérské, rekondiční a regenerační služby: -Sportovní masáže -Dornova metoda -Breussova masáž -ABS-antiblok systémová masáž -Lymfatické masáže -Rekondiční masáže -Relaxační masáže Masáže provádí akreditovaný masér MŠMT ČR, s certifikáty daných odborností Pernamentky v hodnotách 1500, -Kč, 3000, -Kč, 5000, ...

Zubní lékař. Soukromá stomatologická ordinace.

Hledáte zkušeného veterináře v okolí Holešova nebo Fryštáku ? Veterinární ordinace, kterou MVDr. Martin Šando provozuje v Holešově, nabízí veterinární léčebnou a preventivní činnost pro Vaše domácí zvířata. Zabýváme se i interní medicínou, stomatologií a chirurgií malých zvířat. Taktéž provádíme čipování a vystavování cestovních dokladů. U ...

Potřebujete pro Vašeho domácího mazlíčka veterináře? Hledáte ho v okolí Holešova nebo Fryštáku? V naší veterinární ordinaci nabízíme veterinární léčebnou a preventivní činnost. Zabýváme se i interní medicínou, stomatologií a chirurgií malých zvířat. Taktéž provádíme čipování a vystavování cestovních dokladů. U nás si můžete také zakoupit krmiva ...

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - homeopatika - potravinové doplňky, vitamíny - zdravotní kosmetika - dětská výživa.

Veterinární lékař. Péče o malá domácí zvířata. Péče o hospodářská zvířata. Preventivní ošetření: - veškerá vakcinace - určení vakcinačního schématu - antiparazitální ošetření Klinické vyšetření + léčba. Chirurgické zákroky. Ošetření porodních a poporodních komplikací. Případná spolupráce s veterinární klinikou.