Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Maloobchodní prodej: -ortézy -inkontinenční pomůcky -kompresní punčochy -obvazový materiál Prodej, e-shop: -spotřební materiál pro veškerá odvětví zdravotnictví a veterinu.

Velkoobchod, prodej: - zdravotnické přístroje - zdravotní technika.

Služby: -veterinární ordinace, veterinář.

Zdravotnictví: -praktický lékař pro děti a dorost, dětská lékařka, dětský lékař -pediatrie, pediatrická ordinace.

Veterinární ordinace, péče: -psů, koček, hlodavců a exotických zvířat Služby: -RTG přístroj, sonograf, otoskop - videootoskop, vybavený operační sál. Pohotovost pro akutní pacienty: tel.607180718. Prodej krmiv.

Výroba: -kovový nábytek -křesla kancelářská -židle pevné,otočné -jídelní stoly -konferenční stoly -ostatní nábytek: -stojany -věšáky -trojlavice -zakázkový nábytek -obchodní zboží -zdravotní nábytek: -nemocniční lůžka,zábrany,hrazdy, matrace -převážecí vozíky -pojízdné toaletní vozíky -noční ...

Revmatologie. Zdravotnictví: -revmatologie, revmatologická ordinace, lékařka -osteologie, osteologická ordinace: -poruchy vývoje a růstu kostí. Pobočka: Partyzánů 2174 68801 Uherský Brod Tel: 572629124

Výroba a prodej: - profesní ošacení pro recepce, restaurační zařízení, gastro, zdravotnické ošacení a zdravotnické pomůcky. - pomůcky pro tělesně postižené.

Estetická stomatologie -komplexní stomatologické vyšetření -profesionální dentální hygiena -zubní rentgen .

Ordinace praktického zubního lékaře. Stomatologická ambulance.

Zdravotnictví: -chirurgická ambulance, chirurgie.

Nabízíme sortiment volně prodejných léků i léky na předpis a další doplňkové zboží.

Výroba, opravy, leasing: - lékařské a kosmetické přístroje - chirurgické, zdravotnické a ortopedické potřeby.

Lékárna Sano. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - zdravotnické potřeby - zdravotnické pomůcky pro postižené - podpůrné léky - vitamíny a doplňky stravy.

Kyslíko-ozonová terapie - léčení ozónem: -inhalace ozonu. Výroba, instalace, opravy, servis: -ozonove elektrické přístroje. Výroba, prodej: -kosmetika pro posílení regenerační schopnosti tkáně.

Hlavní lékárna.Síť lékáren EUROPHARM. Maloobchod, prodej: -čaje -vitamíny -výživa pro děti -kosmetika s léčebným účinkem. Dermokosmetické centrum: -diagnostika pokožky -poradenství, doporučení vhodných přípravků dle typu pleti.

Služby, poradenství: -penzijní připojištění nové nebo převod z jiného fondu -pojištění: -úvěrové, vkladové, pojištění dětí, stipendijní, svatební, investiční -životní, zdravotní -denní odškodné při pobytu v nemocnici -odškodnění pracovní neschopnosti -finanční plány rodin a jednotlivců. Práce: -malování: -na sklo, ...

Lékařská služba: - kožní ambulance, ordinace dermatologie - estetická dermatologie - kožní choroby dospělých a dětí.

Zdravotnické zařízení: - ortopedie, ortoped.

Pohostinství: - pizzerie, restaurace, bar, pivnice, hospoda Ubytování: - 2x dvoulůžkový pokoj, sprcha, WC, TV - 1x apartmán pro dvě osoby, kuchyňský kout, TV, vířivá vana, WC. Pivní lázeň: - pivní koupel, masáže.