Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Česká průmyslová zdravotní pojišťovna. (bývalá Hutnická zaměstnanecká pojišťovna)

Výroba, zpracování zakázek na míru: -kusového nábytku Služby: - formátování a olepování nábytkových polotovarů. Internetový obchod, prodej: -prostředky na poskytnutí první pomoci: -prázdné lékárničky - bílé, dřevěný dekor, brašny -vybavené lékárničky do provozů - standard, pro zvýšená rizika s ohledem na druh provozovny a počet ...

Zdravotnictví: -praktický lékař pro děti a dorost, dětská lékařka, dětský lékař -pediatrická ordinace, pediatrie. Ordinační hodiny: -pondělí 8-12, 13-15.30 -úterý 7.30-12 -středa 7.30-12 -čtvrtek 7.30-11 -pátek 7.30-12.

Zdravotnictví: -praktický lékař pro děti a dorost, dětská lékařka, dětský lékař -pediatrie, pediatrická ordinace.

Lékárna. Maloobchod, prodej: -léky, léčiva -vitamíny -čaje -zdravotní kosmetika.

Lékárna. Maloobchod, prodej: -léky, léčiva, farmaceutické výrobky -výdej léků na recept.

Zdravotnictví: -praktická lékařka pro dospělé - základy fyzikální léčby.

Veterinární ordinace. Služby: -kompletní veterinární péče pro drobná zvířata -čipování, europasy, vystavení zdravotních potvrzení.

Histologická, bioptická laboratoř. Cytologická laboratoř. Kompletní bioptická a cytologická vyšetření. Diagnostické služby - biopsie, cytologie.

Lékárna. Prodej: -léky, léčiva -mastě, mastičky -čaje.

Zdravotnictví: -ordinace zubního lékaře, zubař -stomatologie, stomatologická ambulance Další ordinace: Koryčanská 47 Střílky 768 04 Ordinační hodiny a provozní doba: po: 13 - 17 st: 8 - 11 12 - 15 pá: 8 - 11 12 - 15

Služby: -komplexní kurz předporodní přípravy s cvičením na balonech -cvičení pro těhotné, SM system, cvičení na balonu, cvičení dna pánevního -kurz dýchání -cvičení po porodu, SM system, cvičení dna pánevního -cvičení v klimakteriu SM system, cvičení dna pánevního -masáže kojenců, aromaterapie -těhotenská poradna ...

Zdravotnictví. -oční lékařka -ordinace privátního lékaře.

Praktický lékař pro dospělé. Homeopatie.

Velkoobchod, p rodejní sklad CASH&CARRY: -potraviny -drogerie -cigarety, tabákové výrobky -papírenské a hygienické potřeby -nápoje alkoholické i nealkoholické.

Zdravotnictví: -otorinolaryngologie, ORL -oborný lékař nosní, ušní, krční. Po 7:30-12, 13-15 Út 7:30-13 St 10-12, 13-17 Čt 7:30-12, 13-17 Pá 7:30-13.

Zdravotnictví: -praktická lékařka pro dospělé.