Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Dr. Grepl Vývoj, výroba a prodej: - ortopedické vložky - ortopedicko-protetické pomůcky - gelové vložky a výrobky Gel-line - vkládací vložky speciální, sportovní, pracovní Sklad, expedice: - areál ZD, Návesní 1, 760 01 Zlín-Mladcová - tel.:577012654 Velkoobchod, prodej: -zdravotní a pracovní obuv FLY FLOT -obuvnický ...

Laboratoř analýz životního prostředí. Měření a vyhodnocení kvality pracovního prostředí a emisí v různých typech výrobního procesu a technologií.

Veterinární ordinace: - léčebná a preventivní činnost všech druhů domácích zvířat. Ordinace Slavičín - Misárkova 15: - PÁ 15:30-18:00 - pohotovost na telefonu.

Hotel, pivní lázně, wellness. Ubytování: - zámecký pokoj s krbem, s terasou - královský apartmán - rodinné pokoje.

Pokud máte problémy s pohybem, nebo Vás bolí svaly, navštivte Studio Věra Otrokovice 10 km od Zlína - pomůžeme Vám. Provádím masáž klasickou- regenerační, sportovní, Breussovu ( masáž páteře), baňkování, lymfodrenáž a také masáž lávovými kameny. Věnuji se pohybovému aparátu od začínajících problémů až po závažná onemocnění.Srovnávám tělo ...

Služby: -kosmetika, kosmetička -kadeřnictví: -dámské, pánské, dětské -modeláž nehtů, prodlužování a zpevňování, francouzská manikúra shellac -manikúra a pedikůra i pro muže: -P-shine japonská manikúra -tetování -permanentní make-up 5 let -barevná typologie: -vizážistka -masáže (klasické, lymfa, ..)

Služby: -solárium, solární studio -klasické masáže -lymfodrenáže -talaso terapie -tělový peeling.

Oční optika. Výroba: -dioptrické brýle. Prodej: -dioptrické a sluneční brýle -brýlové obruby -přeměření zraku -roztoky na čočky.

Oční optika. Výroba: -dioptrické brýle. Prodej: -dioptrické a sluneční brýle -brýlové obruby -přeměření zraku -roztoky na čočky.

Rehabilitační stacionář pro děti. Poskytované služby: - fyzioterapie - logopedie - speciální pedagogická péče (předškolní vzdělávání).

Veterinární klinika, veterinář: -pro malá zvířata. Ordinační hodiny: -po-pá 8-18 -so 9-12 -ne 16-18. Akutní případy: -pohotovost, tel.:724922955.

MASÁŽE Gajdůšek. Masérské, rekondiční a regenerační služby: -Sportovní masáže -Dornova metoda -Breussova masáž -ABS-antiblok systémová masáž -Lymfatické masáže -Rekondiční masáže -Relaxační masáže Masáže provádí akreditovaný masér MŠMT ČR, s certifikáty daných odborností Pernamentky v hodnotách 1500, -Kč, 3000, -Kč, 5000, ...

Zubní lékař. Soukromá stomatologická ordinace.

Potřebujete pro Vašeho domácího mazlíčka veterináře? Hledáte ho v okolí Holešova nebo Fryštáku? V naší veterinární ordinaci nabízíme veterinární léčebnou a preventivní činnost. Zabýváme se i interní medicínou, stomatologií a chirurgií malých zvířat. Taktéž provádíme čipování a vystavování cestovních dokladů. U nás si můžete také zakoupit krmiva ...

Velkoobchod, dovozce slunečních brýlí a brýlových obrub.

Veterinární klinika Zlín, veterinární, preventivní a poradenská činnost. Ošetření psů, koček, králíků, fretek, drobných hlodavců. Vakcinace, odčervení, čipování, vystavování pasu. Kompletní vyšetření krve, moči, dermatologické, cytologické, urologické, neurologické, ortopedické vyšetření, kardiologie, Doppler. RTG a USG vyšetření. Operace ...

Oční optika. Zhotovení, opravy: -diptrické brýle. Maloobchod, prodej: -slunečních brýlí -doplňků: -pouzdra, čisticí spreje, utěrky na optiku.

Oční optika. Prodej: - brýle - kontaktní čočky.

Oční optika. Prodej: -brýle - dioptrické, sluneční -obruby, skla -kontaktní čočky.

Veterinární klinika Slušovice: - veterinární léčebna preventivní péče pro psy a kočky, drobná domácí zvířata a exoty: preventivní péče, diagnostika a léčba chorob zvířat s využitím moderního přístroj.vybavení (RTG, USG), chirurgické zákroky (císařské řezy, torze žaludku, kastrace, odstraňování nádorů), hospitalizace a pooperační péče, ...

Veterinární ordinace: -zaměřená na psy, kočky, drobné savce a plazy -vakcinace a odčervení -vydávání cestovních pasů, potvrzení zdravotního stavu, aplikace mikročipů -poradenství v oboru chovu a výživy zvířat.

Mobilní veterinární služba-Zlínský kraj Veterinární lékař, veterina. -malá zvířata -hospodářská zvířata-ovce, kozy, klokani. -homeopatie -eutanazie u Vás doma