Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Služby: -léčebná a preventivní činnost u psů, koček, drobných hlodavců -preventivní očkování psů, koček, králíků -odčervení léčebné i preventivní, prodej preparátů proti blechám a klíšťatům. Operace: -chirurgie měkkých tkání -kastrace psů a fen, koček, kocourů -extrakce nádorů mléčných žláz, mastektomie -císařský řez -operace ...

Zdravotnictví: -privátní lékař v oboru pneumologie, alergologie a imunologie. Laboratoř funkční diagnostiky plic. Detašované pracoviště - sanatorium Ostrožská Nová Ves. Další ordinace: -Zlín, Podlesí III 4945

Oční optika. Prodej: -brýle - dioptrické, sluneční -obruby, skla -kontaktní čočky.

Aquahealing - ošetření jemnými masážními a protahovacími technikami v teplé vodě. Shiatsu - japonská masáž, obnovuje tok životní energie čchi. Kraniosakrální terapie.

Výživový poradce. Poradenství pro dospělé i děti.

Služby: -kosmetika JUVENA, depilace, líčení -kadeřnictví REDKEN, LONDA -pedikúra, manikúra, masáže -prodej přípravků - vlasové, pleťové, tělové kosmetiky

Výroba, zhotovení - oční optika. Maloobchod, prodej: -dioptrické brýle -sluneční brýle -dalekohledy, kukátka -lupy -buzoly -doplňky: -pouzdra, řetízky a šňůrky na brýle atd.

Společnost PLASTSERVIS, a.s. Zlín je výrobcem průmyslových lepidel a cementů a také provádí ekologická měření v různých technologických procesech. Mezi hlavní produkty patří lepidla pro obuvnictví, galanterii, gumárenské cementy, vulkanizační cementy pro výrobu a protektorování pneu. Na základě požadavku odběratele průběžně firma rozšiřuje ...

Služby: - terapeutka - speciální zdravotní cvičení - léčba, prevence bolestí zad (SM systém) - výživové poradenství

Poradna pro ohrožená a patologická těhotenství.

Výživové poradenství. Chcete rychle a zdravě zhubnout už nenabrat? Pomůžeme Vám shodit rychle kila bez jojo efektu. Poradíme s regulací váhy, tvarováním postavy, řešením zdravotních problémů, péčí o pleť a vizáž.

Velkoobchod, prodej: -jednorázové plenky Baby Comfort -vlhčené hygienické ubrousky -anatomické pleny, podložky -inkontinentní pomůcky.

Dodávka, prodej, e-shop - zubařská technika a přístroje - dezinfekce, sterilizace - autoklávy - RTG technika - stomatologický materiál.

Výroba a prodej: - ortopedické obuvi - ortopedické vložky individuální a speciální - bandáže, ortézy - podologické pomůcky - ortézy. Servis: - invalidní vozíky Otto Bock.

Zdravotnictví: -odborný lékař v oboru chirurgie -chirurgická ambulance.

V našem centru zdraví a relaxace ve Zlíně se můžete těšit na skvělé masáže, wellness, koupele, speciální terapie, relaxační programy, kosmetiku či pedikúru a nově i víkendové pobyty. Masáží v našem masážním studiu nabízíme širokou nabídku. Nechte si hýčkat zkušenými maséry a masérkami: - skvělá terapie na svaly a tkáně, které léčit zranění ...

Akupresura. Akupunktura. Pomáhá při potížích: - pohybového aparátu - dýchacích cest - nervového systému - srdce - trávícího ústrojí - ušních problémem - kožních problémech - následcích po mozkové mrtvici - ženských, mužských potížích - urologických potížích.

Masérské, rekondiční a regenerační služby PROFESIONÁLNÍ REHABILITACE VE ZLÍNĚ Pomáháme: - při akutní i chronické bolesti zad, kloubů a svalů - sportovcům i široké veřejnosti

Laserové korekce očních vad. Specializace na všechny druhy očních vad – krátkozrakosti, dalekozrakosti i astigmatismu, šedého zákalu.

V ActivityPark Hotel Všemina přožijete pobyt plný zážitků, prostředí je vhodné pro dovolenou s dětmi i všechny, které láká aktivní dovolená. Jde o hotel s wellness, bazénem, součástí je i vířivka, sauna, dětský koutek a aktivity pro děti, které jsou součástí venkovního hřiště.

Výživové poradenství Cambridge diet. - změna životního stylu, - stravovací návyky.