Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
Internetový obchod zaměřený na zboží a materiály pro zubaře a dentisty, ale naleznete u nás i zboží pro lékaře, veterináře apod. Můžete u nás nakoupit oblečení pro lékaře, obuv pro lékaře, nábytek do ordinace, zubní kartáčky, ale i speciální nástroje pro ortodoncii, záchovnou stomatologii, parodontologii a další. Speciálně máme v nabídce také ...

Křišťálové léčení - léčebná terapie pomocí křišťálů. Léčebné terapie. Energetické léčení. Masáže Ayurvédské. Muzikoterapie. Diagnostika nemocí. Konzultace.

Zdravotnictví, privátní ambulance: -klinická logopedie.

Harmonyum - bio metafyzická léčba (kvantovým polem). Čínská medicína - diagnostika, dietetika, léčení bylinami a čínskými houbami, cínská akupresurní masáž Epigenetika. Psychoterapie - partnerské a osobní problémy Biodynamické masáže. Výklad karet.

Nabízíme: -Irisdiagnostiku -aplikaci zappingu -detoxikaci a regeneraci organismu. Prodej přístrojů SUPER RAVO ZAPPER včetně nastavení přístrojů dle zdravotních problémů zákazníka. Prodej přístrojů RAMALOOP vč. zpracování potřebných programů.

Odborný ženský lékař. Gynekologie.

Zdravotnictví: -privátní ženský lékař -gynekologie, gynekologická ambulance. Ordinace Nábřeží 971, Luhačovice 763 26 Út 8-16, St. 13-16, Pá 8-12 Ordinace Náměstí T. G. Masaryka 1325, Vizovice Po 12-17, St. 7.30-11, Čt. 8-12

Služby: - odhalování příčin zdravotních problémů - pomoc při akutních bolestech - migrény, záda, páteř, klouby, po úrazech - řešíme psychické problémy, deprese, fóbie pomoc při závislostech, strachu různého původu - energetické čištění domu od stresu po rozvodu, rodinné krize, nahromaděné obavy - vyhledávání a eliminace ...

Zdravotnictví: -praktický lékař pro dospělé -ordinace praktického lékaře.

Relaxační centrum: - individuální edukační poradenství v oblasti klasické homeopatie a homeoterapie - terapie Reiki, energetické esence rainbow - reiki, zasvěcení, kurzy sebevzdělávání - motýlí terapie (metamorfní technika) - analýza složení těla, odkyselení organismu, hubnutí bez hladovění.

Oční optika Rozehnalová - prodej všech druhů brýlí, měření zraku, poradenství.

Prodej dioptrických brýlí. brýlových čoček, slunečních brýlí, kontaktních čoček.

Maloobchod, prodej: -dioptrické brýle -kontaktní čočky -sluneční brýle. Služby: -aplikace kontaktních čoček. Další pobočka: -OC Zlaté jablko Zlín, nám. Míru 174 tel.: 571817281

Fyzioterapie. Léčebné metody: - kineziologický rozbor (vstupní, výstupní) - mobilizační a měkké techniky - léčebná tělesná výchova na neurofyziologickém podkladě - fyzioterapie poúrazových a pooperačních stavů, nebo u poruch dýchání - cvičení u vadného držení těla a skoliózy - fyzikální terapie (ultrazvuk, magnetoterapie, ...

Klasická homeopatie: -poradna -léčba skutečných příčin nemocí bez vedlejších účinků -akuprasura, baňkování, reflexní terapie, reiki, magnetoterapie, bylinky, su-jok.

Psychotronik pracující s metodou čchi kung. Praxe v léčitelství od roku 1992. Léčba zlomenin, bolesti páteře. Odrušení geopatogenních zón, vyhledání podzemní vody.

Masérské, rekondiční a regenerační služby: - kraniosakrální terapie - manuální lymfodrenáž - reflexní terapie - Breussova masáž.

Služby: -regenerace a rekondice -léčení alergií na principu EAV. Další provozovny: -Štefánikova 159, 7601 Zlín tel.:067-7211824, 82831 -Boněcká 249, 76001 Zlín-Prštné tel.:067-7217003.

Firma zabývající se účinným energetickým cvičením ve skupinách na stacionárních kolech - SPINNING.